Şimdi Ara

Connection Failure: Unable to connect to the PVP.net server hatası Login Olamıyorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdslar bugun lol yükledim daha öncede oynamıstım fakat bu pcde değil. fakat login olamıyorum resimdeki hatayı alıyorum. yönlendirildigim linkte çok uğraştım fakat çözüm bulamadım son çare olarak konu açayım dedim.
    fikri yada çözümü olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim kesinlikle çözmem lazım bu sorunu :) teşekkürler iyi forumlar.
    not: ip'm azerbaycan bakü de. ayrıca aynı modemde arkadasların pclerinde denedim onlardada aynı sorun. silip tekrar kurmakta sonuç vermedi.

Connection Failure: Unable to connect to the PVP.net server hatası Login Olamıyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blablablachn -- 27 Şubat 2012; 22:02:46 >

• up
  • internet yada antivirusun firewall ayarlarini kontrol et derim buyuk bi ihtimalle bundan kaynaklaniyo olabilir
  • antivirüs microsoft security essentials onu kapatıp güvenlik duvarını kapatmama rağmen giremedim ayrıca bnm pcmden hariç 3 bilgisayarda daha denedim. yine olmadı modemle yada int. ayarıyla ilgili bi sorun olabilcegini düşünüyorum
  • up
  • çaresiz up :))
  • Tekrar dene veya modem resle 2 türlü de çözülüyor bende sorun zaten nadiren olay birşey bende.
  • bunun o tarz bi çözümü oldugunu düşünmüyorum. ki denedim onu büyük ihtimal baküden baglandıgımdan oluyor burdan daha önce bağlanmamıstım türkiyeden giriyordum hep farklı bi sıkıntısı var:S
  • aynısı bendede bazen oluyor çözüm olarak leptoptan internet bağlantısını kesiyorum tekrar bağlanıp oyuna girdiğimde düzeliyor.
  • oyun internet explorer kullanıyor.orda seçeneklerde sitelerden sertifika iste tarzı bişey var onun yanındaki tik i kaldırmayı dene.
  • yok ya forumların altını üstüne getirdim ama olmuyor :S bide format atayım updateleri yapıp direk oyunu denicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.