Aşağıdaki sistemi pek yakında sipariş vereceğim. İlk başlarda E6300'ü düşünürken almışken tam olsun dedim ve E6600'e çıkardım.
E6600 Conreo İşlemci Asus P5B Anakart Kingston 667Mhz Drr2 ram 1gbX2 250 Gb seagate 16 mb cache 7200.10 Harddisk Winfast 7600 GS Nec dvd writer Nec Dvd Rom Aopen 400W H600B28 Kasa
Hepsi 1850 YTL
Ekran kartına fazla yatırım yapmıyorum keza dx10 ile birlikte çıkacak yeni ekran kartlarından almak istiyorum.Beni 6-7 ay idare etsin yeter. Mutlaka GT mi alayım?
Bir de Aopen kasa yerine THERMALTAKE VD3000BWA Matrix VX güç kaynaksız önden fanlı Alüminyum kasa + 400W lık ayrı güç kaynağı tavsiyesi aldım. ikisinin maliyeti 150$ + KDV oluyor ve fiyat 1950 YTL ye fırlıyor. Bu konuda ne tavsiye edersiniz. Aopen yetmez mi? (o da 94$+KDV)
Daha başka öneri ve eleştirileriniz varsa lütfen belirtin. Şimdiden teşekkür ederim.
Dostum sistemin çok güzel olmuş gerçekten imrendim , dx10 lu oyunların 1 yıldan önce çıkacağını hiç sanmıyorum 7600gt nin gs den nekadar üstün olduğunu biliyorsundur sanırım ama dx10 çıkınca iyi kart alırım diyosun sanırım bu açıdan bakınca 7600gs de sana yeter bence ayrıca kasa da çok güzel bence aopenin en ideal kasası 400watt bu sisteme hayli hayli yeter ama ilerde alacağın ekran kartını da düşün ozaman power ı yükseltmen gerekebilir (tabi üst seviye bir ekran kartı alacaksan). Şimdiden hayırlı olsun
Hayırlı olsun da, NEC'ler cd'leri biraz zor okuyor yaw,benim 4-5 senelik MSI CD-Rom'um bile daha ii okuyor,bir daha düşün. Asus DVD_RW leri övüyorlar galiba forumda.
bence philips dvd rw 6600 al zaten nec in 3540 içi ile aynı....
hayırlı olsın kardeş. sistem cok hoş. dvd rw de nec 4571i tavsiye ederim. hiç bir sıkıntı yok üründe
Güzel olmuş,O/C yetenekleri güzel bir anakart seçmişsin E6600 le ve o ramlerle iyi gider.
eğer dvd-rw arayacakasan 4-5 aydır asus 1608p2 kullanıyorum oldukç.a güzel seesiz, ve hiç sorun yaşamadım
hayırlı olsun sana ben de bitirmek üzereyim artık hala emin olamadığım noktalar var. :)
Hayırlı olsun anlaşılan işlemci gücüne ihtiyaç duyan proğramlar çalıştıracaksın. Oyun vs. için ise giriş seviyesi AMD yeterli olur.
İhtiyaca göre pc toplamak sanırım en güzeli.Yoksa teknolojiye para yetistirmek imkansız bizim gibiler için. Hayırlı olsun sistemin güle güle kullan dostum.
Hem işyerinde hem evde Asus DVDRW kullanıyorum rakıplerine nazaran azdaha pahalı gibi ama kalite yada LG alabilirsin...
dvd rom ve yazıcı olarak LG tavsiye olunur.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Yakında sistem toplayacak arkadaşlara da Allah kolaylık versin.
Parayı bir kere bulmuşken sağlam bir sistem yapayım dedim
Bu arada Aopenin bu kasası (H600B28 400W) sistemi sağlıklı çalıştırır mı? Soğutma için ekstra fan almam gerekir mi? Bunun yerine önerilen önden fanlı Thermaltake kasa almama değer mi?
Nasip olursa siparişi yarın veriyorum...Dua edin...
quote:
Orjinalden alıntı: pildadal
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Yakında sistem toplayacak arkadaşlara da Allah kolaylık versin.
Parayı bir kere bulmuşken sağlam bir sistem yapayım dedim
Bu arada Aopenin bu kasası (H600B28 400W) sistemi sağlıklı çalıştırır mı? Soğutma için ekstra fan almam gerekir mi? Bunun yerine önerilen önden fanlı Thermaltake kasa almama değer mi?
Nasip olursa siparişi yarın veriyorum...Dua edin...
hocam Kingston 667Mhz Drr2 ram 1gbX2 dediğin ram ne kadar? e6600 e 667 ram i neden takıyorsunki? alacağının fiyatını bilmiyorum ama dfs den gskill 2gb cl5 ram lerden alabilirsin kanımca 190$ dı sanıyorum en azından 800 mhz çalışıyor.. karar senin elbet
Galiba bi monitörün var. Eğer yoksa monitör olarak ne almayı düşünüyosun?
Monitörüm var Philips 107T.
Uyarın için teşekür ederim @shle...Sistemi tek bir yerden alacağım. Kafamı ağritmak istemiyorum gskill yoktu ama yine de deneyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme