Ben de yeni sistemimle bir overclock işine gireyim dedim. Sistem:
Conroe 6300 - Kendi fanı takılı. ASUS P5W DH Deluxe 1 GB Corsair DDR2 667 Value RAM Tagan 480W U-22
420 FSB'den yukarı çıkamadım bi türlü ama 2.94 GHz'de benim için fazlasıyla yeterli. Daha iyi RAM ve soğutma ile umarım ilerde daha iyisi de gelir :)
Ramlerin carpanini dusurerek dene! Ayrica boardinin biosunu da guncelle Daha fazla yaparsin hic kuskusuz
Bence değerler gayet güzel,çok daha zorlasan 3,12 - 3,20 seviyelerine anca çıkarsın diye düşünüyorum ki buda gereksiz bence
asusla biraz zor daha yüksek fsb yapman be.vmoda girmen lazım bence
quote:
Orjinalden alıntı: MP4
Slm :)
Ben de yeni sistemimle bir overclock işine gireyim dedim. Sistem:
Conroe 6300 - Kendi fanı takılı. ASUS P5W DH Deluxe 1 GB Corsair DDR2 667 Value RAM Tagan 480W U-22
420 FSB'den yukarı çıkamadım bi türlü ama 2.94 GHz'de benim için fazlasıyla yeterli. Daha iyi RAM ve soğutma ile umarım ilerde daha iyisi de gelir :)
bordun sınırına gelmişsin keşke p5bdelux modeli alsaydın.
cvplar için tşk.ler arkadaşlar.
anakart için bütün kadıköy'ü dolaştım ama sadece bu vardı üst seviye anakartlardan. ben de mecbur bunu aldım, aslında Gigabyte QD6 almak istiyordum ama anakarttan memnunum, gayet stabil :)
2.9 çok güzel bir değer tebrik ederim (darısı başıma )
yaw benim board pırlanta gibi 464 fsb yapıyom sesini çıkartmıyo
Peki anakartın üzerindeki çiplerin ısısı nasıl onlar çok ısınıyormu.Üzerlerindeki soğutma onlara yeterli geliyor mu???
quote:
Orjinalden alıntı: MP4
cvplar için tşk.ler arkadaşlar.
anakart için bütün kadıköy'ü dolaştım ama sadece bu vardı üst seviye anakartlardan. ben de mecbur bunu aldım, aslında Gigabyte QD6 almak istiyordum ama anakarttan memnunum, gayet stabil :)
quote:
Orjinalden alıntı: s1Lv3r
yaw benim board pırlanta gibi 464 fsb yapıyom sesini çıkartmıyo
abi zaten allah senin yuzune gulmuş walla moboyu satacak olursan haberimiz olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme