Şimdi Ara

constantine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • John Constantine cehenneme gitmiş ve dönmüştür.
    İstemediği bir yetenek olan, dünya üzerinde insan görünümünde dolaşan melez melek ve iblisleri hemen tanıma becerisiyle doğan Constantine bu işkenceden kurtulabilmek için intihara başvurur. Ama başarısız olur. İstemi dışında hayata geri dönen genç adam, kendini yeniden dünyada bulur. Artık, intihar girişiminde bulunmuş ve yaşamdan kısa bir süre kopmuş biri olarak, cennet ile cehennem arasındaki dünyevi sınırlarda gezinir, ve şeytanın emir erlerini derinliklere geri göndererek boş yere kefaretini ödemeye çalışır.
    Ama Constantine bir aziz değildir. Gerek içinde bulunduğu dünya, gerek öbür dünyada hayalkırıklığına uğratıldığı için, çok içki içen, çok hızlı yaşayan ve kahramanlık fikrinden nefret eden buruk bir kahramandır. Constantine ruhunuzu kurtarmak için savaşacak, ama hayranlığınızı, minnetinizi ve merhametinizi kesinlikle istemeyecektir.
    Onun tek istediği cezasının ertelenmesidir.
    Çaresiz ama şüpheci bir kadın dedektif olan Angela Dodson çok sevdiği ikiz kızkardeşinin esrarengiz ölümünün üzerindeki sır perdesini kaldırmak için Constantine’in yardımını istediğinde, soruşturma, ikiliyi günümüz Los Angeles’ın topraklarının altında var olan iblisler ve melekler alemine sürükler. Felaketi andıran bir dizi dünyaötesi olay yaşayan ikili, ister istemez kenetlenirler ve ne pahasına olursa olsun kendi iç huzurlarını bulmaya çalışırlar.
    filmin sitesi

• yeni bir copy-paste arkadasimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yozi

yeni bir copy-paste arkadasimiz
    güzel kardeşim bu konu açıldı daha önce ara bi sinema-kitap-müzik bölümünde oraya yap copy-pasteni hadi canım benim, kalabalık yaratmayın forumda zaten yeteri kadar gereksiz konu var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

güzel kardeşim bu konu açıldı daha önce ara bi sinema-kitap-müzik bölümünde oraya yap copy-pasteni hadi canım benim, kalabalık yaratmayın forumda zaten yeteri kadar gereksiz konu var...

Alıntıları Göster
    painkiller oyunu gibi mistik ve fantastik bi film.. Valla dün indirdim.. iyi ki de indirmişim.. . fantastik sevenler kaçırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acharad

painkiller oyunu gibi mistik ve fantastik bi film.. Valla dün indirdim.. iyi ki de indirmişim.. . fantastik sevenler kaçırmasın.

Alıntıları Göster
    kalite nasıl peki
    en son çıkan telecine miydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue

kalite nasıl peki
    en son çıkan telecine miydi

Alıntıları Göster
    Filme para verip gitmeyin, büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Malesef ben gittim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montoya

Filme para verip gitmeyin, büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Malesef ben gittim.

Alıntıları Göster
    YA GERÇEKTEN GÜZEL FİLME BENZİYOR KONUSU FALAN ÇOK İYİ AMA NEDEN MİLLET BEĞENMEDİ ACABA...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OburiX

YA GERÇEKTEN GÜZEL FİLME BENZİYOR KONUSU FALAN ÇOK İYİ AMA NEDEN MİLLET BEĞENMEDİ ACABA...

Alıntıları Göster
    Sadece görsel efektler için bile gidilir gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue

Sadece görsel efektler için bile gidilir gibi geliyor bana

Alıntıları Göster
    Filmde konu oldukça karmaşık anlatılmış, bir süre sonra olayların akışını kaçırıyorsunuz, kim melek, kim şeytan, kim melez hepsi birbirine karışıyor ve takip edemiyorsunuz. Ayrıca görsel efektler de pek inandırıcı olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montoya

Filmde konu oldukça karmaşık anlatılmış, bir süre sonra olayların akışını kaçırıyorsunuz, kim melek, kim şeytan, kim melez hepsi birbirine karışıyor ve takip edemiyorsunuz. Ayrıca görsel efektler de pek inandırıcı olmamış.

Alıntıları Göster
    cehennem efectleri harikaydı.

aklımdan çıkmıyor.

yürüdüğümüz yol diyelim ki
    cehennem de ise aynı sadece heryer yanıyor falan hehuehuehu

burn 'un reklamına benzettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyho

cehennem efectleri harikaydı.

aklımdan çıkmıyor.

yürüdüğümüz yol diyelim ki
    cehennem de ise aynı sadece heryer yanıyor falan hehuehuehu

burn 'un reklamına benzettim.

Alıntıları Göster
    İğreeeeeeeeeeeeeeennnççç...Ben tavsiyelere uyup sinemaya gitmedim..evde sayrettim..uyuordum az kalsın...abd senelerce yaptığı sigara reklamları için özür diliyor sanki...gereksiz bir film..abd bu ara öteki tarafa taktı..(hayalet sesler ???)

• quote:

Orijinalden alıntı: andofthehorizons

İğreeeeeeeeeeeeeeennnççç...Ben tavsiyelere uyup sinemaya gitmedim..evde sayrettim..uyuordum az kalsın...abd senelerce yaptığı sigara reklamları için özür diliyor sanki...gereksiz bir film..abd bu ara öteki tarafa taktı..(hayalet sesler ???)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: andofthehorizons

+1000 bende sinemada uyudum zaten 1. bölümde.. 2. bölümdede bisürü aburcubur yeme rekoru kırdım ancak dayandım walla.... film zaten sigara karşıtı belgesel gibi.... hele o luciferin konstantinin ciğerlerindeki pislikleri çıkarması ... öööghh...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozthewiz

quote:

+1000 bende sinemada uyudum zaten 1. bölümde.. 2. bölümdede bisürü aburcubur yeme rekoru kırdım ancak dayandım walla.... film zaten sigara karşıtı belgesel gibi.... hele o luciferin konstantinin ciğerlerindeki pislikleri çıkarması ... öööghh...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Sauron®

quote:

+1 adama dicek bişey bırakmıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: cool2hate

quote:

Orjinalden alıntı: Sauron®

quote:

+1 adama dicek bişey bırakmıyorsunuz

Alıntıları Göster
    fılm gercekten bende begenmedım ama dun ntv de bu fılmın 2 ıncısıde cekılecegını duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

fılm gercekten bende begenmedım ama dun ntv de bu fılmın 2 ıncısıde cekılecegını duydum

Alıntıları Göster
    haydaa herifler hemen ticarete döktüler işi tutulunca hemen devam filmi iyi valla
  • quote:

haydaa herifler hemen ticarete döktüler işi tutulunca hemen devam filmi iyi valla

Alıntıları Göster
    Müslümanları atmışlar bir kenara resmen.Eleman gidiyo Cebrail'le konuşuyo falan.Bu yıl izlediğim en aptal film...Hrıstiyanlık propagandası....Efekt olayına laf yok ama film bayıcı resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Müslümanları atmışlar bir kenara resmen.Eleman gidiyo Cebrail'le konuşuyo falan.Bu yıl izlediğim en aptal film...Hrıstiyanlık propagandası....Efekt olayına laf yok ama film bayıcı resmen...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: feverfire

hristiyanlık propangandası mı nasıl izledin sen filmi?? hristiyanlığı nerde övüyo anlamadım ????ayrıca müslümanlığı bi kenara atmışlar dediğin, hristiyanlar film yaparken niye dikkate alsınlar müslümanlığı ayrıca hz muhammed i kabul etmez zaten hristiyanlar...
    neyse konu sapıyor, o senin fikrin...

• quote:

quote:

hristiyanlık propangandası mı nasıl izledin sen filmi?? hristiyanlığı nerde övüyo anlamadım ????ayrıca müslümanlığı bi kenara atmışlar dediğin, hristiyanlar film yaparken niye dikkate alsınlar müslümanlığı ayrıca hz muhammed i kabul etmez zaten hristiyanlar...
    neyse konu sapıyor, o senin fikrin...

Alıntıları Göster
    Dediğin gibi propaganda lafı yanlış oldu biraz...
    Sonuçta ben sevmedim filmi...

• quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Alıntıları Göster
    quote:

ona saygı duyarız

• quote:

quote:

ona saygı duyarız

Alıntıları Göster
    Efektler + sinema salonunun düzgün ses tesisatı + filmin iğrenç bişi olmasını beklediimden dolayı :
    Fena gelmedi bana.

Bu arada esas zıçışı Halka 2 de görün nerde o 1. film yaw!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.