Şu saçı sakalı keser umarım artık, tüm yapımlarda john wick gibi geziyor. Hayır çok yaşlandı ondan öyle dolaşıyor dense tamam dicem ama son matrix filminde kısa bir an görmüştük sakalsız saçsız hali daha genç duruyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 21 Kasım 2022; 15:36:49 > |
Constantine 2 | Keanu Reeves (2. sayfa)
-
-
-
Ulan amma bulunmaz konuymuş ya. Google' aratıyorum 15 sene önce açılmış konular çıkıyor ya da haber. Aslında o konular ana konu olmalıydı ya neyse. Yönetici arkadaşlar görür de bir el atar umarım.
Keanu Reeves: Constantine 2 İçin Yıllarca Yalvardım!
Geçtiğimiz yılın en heyecan verici sinema haberlerinden biri, Keanu Reeves ve yönetmen Francis Lawrence'ın 2005 yapımı DC Comics uyarlaması “Constantine”in devam filmi için Warner Bros. Pictures'ta yeniden bir araya geldiklerinin duyurulmasıydı.
Reeves, "Hellblazer" çizgi romanından şeytan kovucu ve iblis bilimci John Constantine karakterine hayat verdiği filmde, cennet ve cehennem arasındaki bir savaşa sıkışıp kalan bir kadına (Rachel Weisz) yardım etmeye çalışıyordu. Constantine zaman içinde Keanu Reeves'in en ikonik rollerinden biri oldu ve oyuncu da bu role gönülden bağlı olduğunu hiçbir zaman saklamadı.
Şimdi ortaya çıktı ki devam filmi için çalışmaların başlamasını da Keanu Reeves'in yıllar boyu süren çabaları sağlamış. Yaklaşan dördüncü "John Wick" filmi için Total Film dergisine konuşan Reeves'e, John Constantine karakterinin devam filminin gelmesine neden olan bitmemiş bir işi olup olmadığı soruldu. Reevs ise filmin çekilmesi için yıllarca Warners yöneticilerini zorlayanın kendisi olduğunu açıkladı:
"Yarım kalmış bir iş miydi bilmiyorum ama kesinlikle sevdiğim bir roldü. Ve yönetmen Francis Lawrence'ın harika bir iş çıkardığını düşündüm. O karakteri oynamayı çok sevdim ve filmden gerçekten keyif aldım. [Oliver Twist'in sesini benimsiyor] 'Biraz daha alabilir miyim?' Neredeyse her yıl sormaya devam ettim, 'Lütfen yapabilir miyim?' derdim [ve] 'Hayır, hayır!' derlerdi."
Reeves nihayet onay almayı başardığında ve Warners "evet" dediğinde ekip hemen film üstüne çalışmaya başladı. Şimdilik yalnızca hikaye oluşturulmaya çalışıyor dolayısyla proje çok erken aşamada. "Bunu sabırsızlıkla bekliyorum ve umarım gerçekleşebilir." diyen Reeves sözlerine "Bu işlerin nasıl yürüdüğünü bilemezsin. Ama kesinlikle bu rüyayı gerçekleştirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım." diye devam etti.
Filmin senaryosunu, orijinal filmi de yazan Akiva Goldsman kaleme alacak. Goldsman aynı zamanda J.J. Abrams ve Hanna Minghella ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor.
https://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-1000011109/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel haber, Constantine DC çizgi roman kahramanı olduğundan, korku filmi gibi olması beklenemez ama bu şekilde çekilirse, daha etkileyici ve başarılı olur.
-
İlkini izledim. Tarzı beğendim, görseller güzel.
Puanım 10/7.8
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu hortlatılınca ben de bir gelişme var sandım. Yav JW çekmekten Constantine 2'yi unuturlar gibime geliyor.
yani genelde yaratıklar korku öğesinden ziyade aşırı güçlü mafya gibi zaten. eli kolu her yere uzanır, her pisliğin altından bunlar çıkar. aslında filmden ziyade daha mütevazi bir oyuncuyla supernatural'ın başları gibi her bölüm ayrı bir olaylı güzel bir dizi mükemmel olurdu. zamanında dizisi çıktığında çok heves etmiştim ama rezalet iş çıkarttılar. bunun dışında diyeceğim tek şey konuda herkesin belirttiği gibi, abi şu saçı sakalı kes gözünü seveyim ya.
-
Tam bir fiyaskoydu.
-
-
Hiç bir şekilde fiyasko değidi. Aksine dizisi gayet güzeldi ve iptal edilmemesi için bir çok kampanya düzenlenmişti. CW bunun üzerine "legend of tmorrow" dizisine bu karakteri getirdi. BU dizideki karakteri tam anlamıyla fiyaskoydu. İsmi haricinde karakterle bir benzerliği yoktu. Zaten dizideki diğer DC karakterleride şaklabandı.
Gerçekten şu filmin iyi olmasını istiyorum. Constantine çok sağlam bir karakterdir. Mutlu sonu yoktur, günü kurtarır ama fazlasıyla ödün verir. Keanu abimiz yaşlıdır evet, ama güzel bir senaryo ile çok başarılı işler çıkabilir. Çizgi romanlarda çok farklı göründüğü sayılarda mevcut.
-
Kardeş bana göre fiyaskoydu. Bu arada CW'nin her işi fiyaskodur. Ergen işidir. Umarım filmi de ergen filmine çevirmezler. +18 filan yapsalar keşke.
-
Filmin senaryosu tamamlandı.
ayrıca Keanu Reeves ile de anlaşılmış yine başrol kendileri
-
Tarih belli mi, heyecanlandırdı.
-
Gelsin artık be.
-
imdb'ye göre lucifer da varmış ve ilk filmde de olan abruzzi reyis canlandırıyormuş , eskiden devam edip sjw işine en azından burada gitmemeleri sevindirici bence.Özellikle dc'de tanrısal karakterleri görmek daha çok hoşuma gidiyor bilemiyorum sanki sıradan karakterleri görmek sıktı birazcık , mesela her ne kadar sjw olaylarını en üst seviyeye çıkarsalar da dc vertigo'yu her zaman çok sevdiğim için Sandman dizisini de sevmiştim bu tarz karanlık atmosfer ve tanrısal karakterlerin ön planda olduğu hikayeler daha çok hoşuma gidiyor bunu da zevkle bekliyorum yine.
-
Baturalp Abruzzi reyiz on numaraydı ilk filmde. Rachel Weisz umarım bu filmde de olur. En sevdiğim aktristlerde ilk 3'de olabilir. Onun dışında
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Shia filmde öldü ama umarım geri getirmenin yollarını bulabilirler. Midnight! Çek bizi.
-
o kadar zaman geçti ki valla hiç hatırlamıyorum filmi , ilk sahneler , son sahne ve abruzzi reyis kalmış aklımda ama tabii filmden önce izlerim bir kere daha hatırlamak için.Güncel çizgi romanları da saldığım için bildiğim bilgiler de zayıfladı zaten pek bir şey hatırlamıyorum ama filmden umutluyum baya tabii.Rachel weisz ben de severim çok favorilerimden olmasa da ama yine rolünü hatırlamıyorum ilk filmdeki
-
İkiz muhabbetinden aklına gelir şimdi. Kefaret(redemption)-midnight-ikizler üçlüsü
-
aynen hatırladım şimdi.O kadar uzun zaman geçmişki zaten bazı filmleri de izlemedim diye açıp izliyorum filmin ortalarında falan jeton düşüyor.
Dc umarım bu tarz karakterlerle hatta dc vertigo üzerine filmlerle gider sürekli olarak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X