Şimdi Ara

Constantine|2014| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
876
Cevap
18
Favori
25.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragmanı çok çekici gelmedi ama 1-2 bölüm bakmak lazım yine de. Çizgi roman uyarlamaları belirli bir seviyenin altına inmiyor genellikle.
  • Keanu Reeves aslında oynayabilirdi.

Bi hareketlilik olurdu onun için
  • Keanu Reeves de oyuncu mu? Ben elemanı beğendim, en azından çizgi romanlardaki Constantine'e benziyor. Dizinin kaderini belirleyen başrolün performansı olacak. Kötü değilse, yani normal bir oyunculukla bile dizi 2. sezonu rahat görür.
  • Ana karakteri oynayanı gözüm tuttu, bir kaç bölümde anlarız zaten performansının nasıl olacağını.
  • Keanu Reeves ile Constantine'i bayağı sevdim bir insana sigara içmek bu kadarmı yakışır :D Yeni bir John C. olacağı için ilk birkaç bölüm gözümüz Keanu Reyizi arayacaktır.
    İlk sezonu atlatsında helebir çünkü nedense bu dizi kısa ömürlü olacak gibime geliyor.(Max 5 sezon)İnşallah konular çizgiromandan çok fazla ayrılmadan devam eder
  • Umut var gibi.Başlasın ilk bölümlerde anlarız nasıl olacağını.
  • Oha fragmanda bir tane bile sigara göremedim
  • 24 Ekim'de başlayacakmış. Yani biz 25 Ekim Cumartesi günü izleyebileceğiz.
  • 24 Ekim çok uzak tarih yahu...
  • 24 ekimde başlayacaksa biraz daha düzelir diye düşünüyorum , fragmanı çok beğendim.
  • bi kaç bölüm şans verecem, açıkçası pek beğenemedim.
  • @Aléister Crowley

Aradaki fark diziyi yapanların değil filmi yapanların hatasıdır. Senin mesajın 2 üstünde paylaştığım kapağa bakarsan zaten ortada durum.

Bence Keanu Reeves şahane bir oyuncudur (Devil's advocate yeter) ancak filmde ki karakter bir çok yönden aslına sadık değildir. Bu arada filmi de çok severim yalan yok 15-20 defa izlemişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herr Goethe Pergel

Keanu Reeves de oyuncu mu? Ben elemanı beğendim, en azından çizgi romanlardaki Constantine'e benziyor. Dizinin kaderini belirleyen başrolün performansı olacak. Kötü değilse, yani normal bir oyunculukla bile dizi 2. sezonu rahat görür.

Keanu Reeves de oyuncu mu? Keanu Reeves de oyuncu mu?
    Keanu Reeves de oyuncu mu?

Error !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi ne zaman başlayacaktı?
  • Okurken bile tuhaf hissettim. Gelse de izlesek. Supernatural tarzı doğa üstü dizi lazımdı artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın tip ve hareketler kafa gibi Bir bölüm izlerim olmazsa bırakırım.
  • Yeni fragman geldi.

Doctor Fate

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Bi bu john constantine bak birde dizinin trailerindeki john constantine e bak
    />

+1
    Ama belki de biz Keanu'ya alıştığımız için öyle geliyordur, diziyi bekliyorum.Bu sonbahar da yayınlanacaktı galiba. Takipteyim.

• çizgi romanı okumamış ama filmini defalarca izleyip çok sevmiş biri olarak bence fragman fena durmuyor. sigara olayını geçiyorum denk gelmemiş olabilir . ama bekleyip görelim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herr Goethe Pergel

Keanu Reeves de oyuncu mu? Ben elemanı beğendim, en azından çizgi romanlardaki Constantine'e benziyor. Dizinin kaderini belirleyen başrolün performansı olacak. Kötü değilse, yani normal bir oyunculukla bile dizi 2. sezonu rahat görür.

Keanu
    Keanu Reeves
    Keanu Reeves de
    Keanu Reeves de oyuncu

Constantine|2014|

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.