Şimdi Ara

Construction Simulator 2015 [Ana Konu] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
4
Favori
29.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    video'da exkavatörün durumu düzeldikten sonra iki palet üzerinde yürütmüşsün.normal bir şekilde yüklenir römorka.ama ben hala o şekilde yürütemiyorum.bir daha denicem bakalım.
  • tamamdır bugün yürüttüm exkavatörü,römorka da yükledim.gideceğim yere kadar da gittim.Bu sefer de exkavatör römorktan inmiyor denemeye devam
  • Construction Simulator 2015 v1.09 Güncellemesi

148 mb boyutunda büyük bir güncelleme yayınlandı.

Weltenbauer, Construction Simulator 2015 için bugün v1.09 güncellemesini Steam üzerinden oyunculara sundu. Birçok hata düzeltmesi yapıldı ve bazı küçük özellikler getirildi.

Construction Simulator 2015 [Ana Konu]

v1.09

Hata Düzeltmeleri;

Şantiye alanlarında yumurtlayan NPC arabaları düzeltildi (AI trafik)
    Haritada bulunan araç modlarının yanlış isimlendirme sorunu düzeltildi
    Çok oyunculu modda oynarken araca binme sorunu düzeltildi
    3. stadyum görevinde eksik parça sorunu düzeltildi
    Araçta otururken karakterin el pozisyonları düzeltildi
    Geriye doğru giderken ses getirildi
    Şantiye alanına karakterin atlaması geliştirildi
    Kamyon vinç kolu geliştirildi(boom)
    NPC’lerin araba kazasındaki fiziksel davranışları geliştirildi(AI trafik)
    Birkaç küçük hata düzeltmesi ve geliştirmeler yapıldı

Özellikler;

Kokpit kamerasında uyarı ışığı ve sinyal ışıkları göstergeleri eklendi
    Sinyal lambaları için sesler eklendi
    HUD ekranına görevlerle ilgili kısayollar eklendi(ekranın sağ köşesindeki ikonlara tıkladığınızda ilgili bölüme gider)
    Park alanı sınırı artırıldı
    Aynı türden birden fazla araç varsa tespit edilebiliyor
    Giriş sistemi gözden geçirildi ve geliştirildi

Bu güncelleme Steam’de otomatik yüklenir.

Bu güncellemeyle gözle görülür ve hissedilir bir biçimde oyunda performans artışı sağlanmış. Birkaç güncellemeden sonra muhtemelen oyunun hataları giderilmiş ve tamamlanmış olacak.

*SimülasyonTÜRK –

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan525 -- 26 Mart 2015; 17:48:11 >

• arkadaşlar lütfen yardımmmmmmmmmm oyun açılmıyor steama bağlanıyor lütfen yardım edin şimdiden saolun :)
  • construction simulator 2015 türkçe yama çalışmaları başlayacak, tam vakit veremem oyunun 2016sı bile çıktı ama deneyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeaMs -- 21 Ocak 2016; 23:11:45 >
  • Oyuna Türkçe dil desteği geldi.

Construction Simulator 2015 Update (v.1.4)

Güncelleme boyutu 407 mb

http://steamcommunity.com/games/289950/announcements/detail/608366788025146802
  • bu oyunun 2016'sı 2017'si var mı yenisi gelecek mi? 2016'sını construction machines simulator olarak gördüm. o da 2015'le aynı mantıkta mı devamı gibi mi daha iyisi mi? yenisi çıkacak mı beklemeli mi? biri fikir verirse sevinirim ona göre almak istiyorum
  • pasa_eren kullanıcısına yanıt
    maalesef oyunun 2016 ve 2017 si çıkmadı. 2018'inin de çıkacağına dair resmi bir haberle karşılaşmadım.. Oyun halen güzel ve oynalınabilir kıvamda..

Kendi youtube kanalımda bu oyun için bir bölüm açtım. Sıfırdan başladım anlatmaya..

İlgilenenler göz atabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=Sns544ZTjTE
  • Dün bir arkadaşımla serinin 3. videosunu çektik. Güle güle öldük :) Bu kadar beceriksiz iki adam nasıl oynamış bu oyunu diyeceksiniz :)

https://www.youtube.com/watch?v=zhsChkI6z68
  • 5.Bölümü şuraya bırakayım:

https://youtu.be/EUQvLwGDHV0

Construction Simulator 2015 [Ana Konu]

5. Bölüm: (Silindir)
    -----------------------------------------------------
    Ustabaşı Furkan ile İnşaat Maceramız devam ediyor.
    Bu kez bir silindir aldık ve sahilde bir projeye imza attık.
    Biz oynarken çok güldük eğlendik. Umarız sizlerde beğenir ve kanalımıza abone olmayı unutmazsınız :)

Bir inşaat simülasyonu olan Construction Simulator 2015, Alman firması weltenbauer-se firması tarafından geliştirildi ve 2014 yılında Full sürümü piyasaya sürüldü.
    Liebherr, MAN ve Still firmalarının lisanslı olarak 19 aracı yer almakta. Ayrıca çeşitli çekici ve yardımcı ekipman araçları da simülasyona eklenmiş durumda.

Multiplayer özelliğinin eklenmiş olması da ayrı bir tat katıyor.

Bu arada Türkçe dil desteği olduğunu da belirtelim..

• beyler yeni oyun bu gün steam de yayınlandı extended versiyonu 550 yerine 61 liraya satılıyor muhtemelen fiyat hatası yapıştırın derim nerdeyse bedava

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.