Şimdi Ara

Contigo Westloop Autoseal çelik termos MUG - MONACO mavi özel renk, SIFIR, 470ml

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Contigo Westloop Autoseal çelik termos MUG - MONACO mavi özel renk, SIFIR, 470ml
    Arkadaşlar herkese merhaba..
    Urun hic kullanmadi.
    Ürünün rengi diğerlerinden farklı, Monaco adlı bir ismi var ve mavi/lacivert arası çok çekici bir renk. Serinin her rengini gördüm fakat bu en güzel rengi, şüphesiz.
    En çok satılan ve en çok beğenilen renk, bu nedenle bulunması oldukça zordu.
    Ürün paslanmaz çelik malzeme, PBA kullanılmamış.470 mL, 16 oz kapasitesi var.
    Sıcak içecekler 7-8 saat, soğuklar ise 18 saat korunabiliyor. Ürünün tuşuna bastığınızda kapağı açılıyor içecek içilebiliyor, tuşu bırakınca otomatik kapanıyor mekanizma.
    Çantada taşıyanlar için de kilit mekanizması var bu tuşun. Kilitli iken basılamıyor. Bu sayede sıvı akmıyor kendiliğinden.
    Ürün sıfır, hiç kullanılmadı ve satın aldığım gibi duruyorlar.
    Piyasası ortalama 130-140 TL, ben yalnızca 74TL'ye satıyorum.
    Ürünün kendi fotoğraflarını henüz ekleyemedim, fotoğraf makinesi ile ilgili bir sorunum var sanırım.

Ayrıntılı bilgi için her zaman mesaj atabilirsiniz, cevaplayabilirim...

SON FİYAT İNDİRİM : 74TL
    Contigo Westloop Autoseal çelik termos MUG - MONACO mavi özel renk, SIFIR, 470ml
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 74 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.