Şimdi Ara

CONTINUE [PS4 Online Oyun Grubu][+20][Alım AÇIK] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Şartlardan bir haber insanlar gruba giriyor arkadaş

Aynen grupta liseli var mı diye sorduuuuu utanmazzzzz hic okumuyorlar hic yarin obur gun wapp girmez sonra da gerekli miydi diye sorarlar

Esefle kınıyorum 2. Mehmet i

Abi liseli var mı diye sormam bombaydı zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Şartlardan bir haber insanlar gruba giriyor arkadaş

Siz yetkilisiniz herhalde, yonetici falan dediler. Size mi basvuru yapiyoruz acaba? Sartlara uyuyorum, vesikalik fotolarim da hazir

• gduman G kullanıcısına yanıt
    Sana kapımız her zaman açık, vesikalıkları whatsapp'dan alabilirim
  • Şartları biraz zorlaştıralım bence mustafa biyometrik fotoğraf olsun vesikalık olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimi

Şartları biraz zorlaştıralım bence mustafa biyometrik fotoğraf olsun vesikalık olmaz

Boşları al Mehmet abi

Dükkanın onunu kapatmayın ya yeni başvuru gelmiyor sizin yuzunuzden

Dun bir başvuru geldi kaçırdınız bak onu da . Enpara kartım geldi ama icine para yüklemek lazimmis bunu söylemedi kimse sınavlardan sonra hardline almayı dusunuyorum

• Helldivers Co-op

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 22 Nisan 2015; 15:52:56 >
  • @mimi ev adresi falanda alalım, sohbete gideriz

@TheCaliph_ hardline alda k/d şov yapmaya başla bari hacı

@Aragonit. bir daha ki videolarda sizde konuşun arkadaşım, sadece benim sesim geliyor borazan gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimi

Şartları biraz zorlaştıralım bence mustafa biyometrik fotoğraf olsun vesikalık olmaz

Mustafa bey, siz iyi bir arkadasa benziyorsunuz ancak bu mimi isimli beyfendi beni pek istemedi gibi. 😞 üzüldüm cok. Enparayi katilim sartlari arasina baglayin bence. Ucuz oyun herkesin hakki!

• gduman G kullanıcısına yanıt
    Enpara hakkımız, söke söke alırız . Mimi adlı arkadaş grubumuzda da böyle zaten. Fazla yüz göz olunacak bir arkadaş değildir, sıkmayın canınızı
  • caner erdoğdu yaş 25 whatsup full online alırsanız sevinirim beyler bayanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkesmer

caner erdoğdu yaş 25 whatsup full online alırsanız sevinirim beyler bayanlar

Mesele online olmak değil. Mesele bu adamların hızına yetişmek.
  • YETİŞİRİM SIKINTI YOK HER DAİM KOŞUYORUZ :d
  • quote:

YETİŞİRİM SIKINTI YOK HER DAİM KOŞUYORUZ :d

Öncelikle mesaj sayısı bizim icin onemli degil ama en azından 50-60 mesajınız olsaydı iyi olurdu cunku almadan önce ben açtığınız konuları - attığınız mesajları inceliyorum uye alımında .

Yaşını sallayıp kaydolmaya çalışanlar da oldu siz de hak verirsiniz bu 2 sene icinde.

O yuzden cok kararsız kaldık arkadaşlarla hangi oyunlar var elinizde ?

• Ben de katılmak istiyorum da üstteki oyunları oynamıyorum. DriveClub, Bloodborne ve Last Of Us oyunları mevcut.
    psn:leonparis yaş:28
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Ben de katılmak istiyorum da üstteki oyunları oynamıyorum. DriveClub, Bloodborne ve Last Of Us oyunları mevcut.

Şartları okudunuz degil mı ? Wapp falan aktif olmak gerekiyor hepsine tamam dıyorsanız

Bana ozelden numarayı atın wapp grubuna alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Ben de katılmak istiyorum da üstteki oyunları oynamıyorum. DriveClub, Bloodborne ve Last Of Us oyunları mevcut.

Aramıza Hosgeldin . Bol oyunlu nice günlere

Elder scrool hardline veya Fifa alırsan iyi olur beraber oynayabiliriz

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..İnşallah bakalım
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    elimde adw var kilzon shadow fall var mkx var ben sadece konulara bakıyorum ve Araştırma yapıyorum konu acma durmum pek olmadı ama isterseniz facebook adresimi falan verebilirim askerliği 2012 şubatta bitirdim dahada almayı düşünüyorum oyun

• quote:

elimde adw var kilzon shadow fall var mkx var ben sadece konulara bakıyorum ve Araştırma yapıyorum konu acma durmum pek olmadı ama isterseniz facebook adresimi falan verebilirim askerliği 2012 şubatta bitirdim dahada almayı düşünüyorum oyun

Tamam ben güveniyorum size bana özelden numaranızı mesaj atın wapp grubuna alalım sizi

• Grubumuz her geçen gün büyüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.