Şimdi Ara

Continuum (2012 - 2015) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
7
Favori
20.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm iyiydi biraz yavaş ilerledi gibi geldi.

Bakalım bu gelecekten gelen adam neciymiş.
  • 02x01 vasattı. Acaba bu sezon diziye devam etmesem mi diye düşünürken, 02x02 geldi. Çok iyiydi. 02x03'ü izleyeceğim bugün.
  • Bu bölüm güzeldi.
    Özellikle sonunu çok beğendim.
  • Son bölüm fena değildi.

Bu travis tam olarak ne ben anlayamadım cmr ları açınca bunun kafada da birşeyler oldu.bazı sahneler mantıksızdı sanki ama olur o kadar Mesela travis adamı zaten poşet etti hâlâ suit i üstünden çıkarıp almıyor duvardan duvara vuruyor adam daha felç oldu ne yapıyorsun sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Son bölüm fena değildi.

Bu travis tam olarak ne ben anlayamadım cmr ları açınca bunun kafada da birşeyler oldu.bazı sahneler mantıksızdı sanki ama olur o kadar Mesela travis adamı zaten poşet etti hâlâ suit i üstünden çıkarıp almıyor duvardan duvara vuruyor adam daha felç oldu ne yapıyorsun sen?

Komediydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

Son bölüm fena değildi.

Komediydi

Aynen bazı yerleri komedi ama izlemeye devam her türlü ilgimi çekiyor.

• Dizi bu haftayi atladi mi ? Bulamadim yeni bolumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.bölüm gelmedi, hakkında bir haber de bulamadım.
  • Yeni bölüm neden gelmedi acaba bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal*

Yeni bölüm neden gelmedi acaba bilgisi olan var mı?

Ara vardı galiba Pazartesi yeni bölüm var gözüküyor.
  • 2x05

Pek birşey olmadı ama bazı şeyleri öğrenmiş olduk.

Bu arada izleyen yok mu ya bu diziyi?
  • ilk sezonu izlemiştimde nerdeyse hiç hatırlamıyorum biara başlarım
  • konuda ki bütün yorumları okudum ancak bilim-kurgu hayranlığımdan dolayımı artık bilmiyorum ben dizi hakkında en ufak bir kötü yorum yapamayacağım belki bi fringe değil ancak gerçekten sağlam bir dizi olduğunu düşünüyorum. Stargate ve bazı Bilim-Kurgu dizilerindeki standart oyuncular burda da yer alıyor bu hariç sıkıcı bi tarafı yok dizinin.
  • ilk 1 dakika kadar bilimkurgu olan ve 44 dakika sıradan (hatta çoğu polisiyte dizilerinden kötü olan )polisiye olan tek dizidir sanırım.

abi polisiye dedinmi bu işin kitabını yazan jack bauer a bi danışsınlar ondan sonra polisiye dizisi çeksinler.

jack bauer unda kirayı tokat manya yapması dileğiyle.
  • 2x06

Bu bölüm dahada iyiydi.

Artık herkes casus olmuş kimseye güven yok ilk önce Betty şimdide Alec in sevgilisi falan

Kiera iyi yaptı açıkladı zaten son sahnede mecbur açıklayacaktı adam silahı falan gördü, bu arada o silahın kiera hariç başka kim kullanırsa öldürdüğünü ilk sezondaki bir bölümde görmüştük yanlış hatırlamıyorsam,adamın aklına iyi girdi orda ucuz kurtuldu.
  • Son bölümü az önce izledim, beğendim yine.

Carlos'un Kiera hakkındakilere inanması/öğrenmesi çok iyi oldu :)
  • Zamanı gelmişti. Fonnegra'yı seviyorum, adamım
  • 2.07

Kierayla Fonnegranın sahneleri eğlenceliydiBen şunu anlamadım bu Alec in sevgilisi Sonya için mi yoksa Liber8 için mi çalışıyor yoksa tamamen başka biri mi bu arada hünerlerini çok iyi sergiledi Emily

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 10 Haziran 2013; 23:59:34 >
  • quote:

2.07

Kierayla Fonnegranın sahneleri eğlenceliydiBen şunu anlamadım bu Alec in sevgilisi Sonya için mi yoksa Liber8 için mi çalışıyor yoksa tamamen başka biri mi bu arada hünerlerini çok iyi sergiledi Emily

Erncht miyidi neydi sonradan çıkan kel varya onun için muhtemelen

Dizi her ne kadar basit görünsede son bölümlerde baya karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

quote:

2.07

Erncht miyidi neydi sonradan çıkan kel varya onun için muhtemelen

Dizi her ne kadar basit görünsede son bölümlerde baya karıştı.

Aynen bayağı karıştı fragmanı izledim bizim Kiera
    o adama sen ''timetraveller''sin diyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.