Şimdi Ara

Continuum (2012 - 2015) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
7
Favori
20.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba her bölümde saçlarını yıkıyormudur kierra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Acaba her bölümde saçlarını yıkıyormudur kierra ?

Nerden vardınız bu kanıya hocam?
  • 3.09

Şu gelecekten gelen adam neci çıkacak bakalım.

Şu çocuk ne güzel atlayıp zıplıyor öyle :DÇaldığı teknoloji oldukça güzeldi,gerçekte de sanki onun gibi birşey yapılmıştı.

Sonunda anladılar izlenildiklerini.

Kiera'nın bakışlar fena ya, yanyan bakmalar,şüpheli bakışlar falan.

Adam coştu birden nasıl dövüştü öyle.Nasıl bir sistemse adam adrenalin salgılayınca sakatlığı geçti.

Kiera'nın kirpikler neydi öyle :D güzeldi ama.

Vay Alec'e bak sen, bakalım kimde kullanacak çipi.

Ya dizi güzel gerçekten ama ben de koptum biraz anlamadığım yerler yok değil.
    Kaldı üç bölüm umarım 4.sezon onayı alır.

• 3.10

İlginç ve güzel gelişmeler oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

3.10

1. Sezon 5'teyim. Devam edilmeye değer mi? Bana konusu çok basit gibi geldi. Sırf o çete ise iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

3.10

1. Sezon 5'teyim. Devam edilmeye değer mi? Bana konusu çok basit gibi geldi. Sırf o çete ise iş.

Genel olarak o çeteyle uğraşılıyor,bazen de bilimkurgusal şeyler oluyor.
    2.sezonun sonları fena değildi.
    Bende bir de şu huy var 3 bölüm falan izlersem daha bırakamıyorum diziyi zorla biri izlettiriyor gibi.

• Continuum hayranları nerdesiniz? Dizi'nin yeni 11. bölümü çıkmış biz hala 10. bölümün altyazısını bekliyoruz...o değil de işin en garip kısımı.. çevirmen arkadaş bu bölümü çeviremiyorsa başka birine devir etmesi gerekmez miydi? yazık olacak güzelim diziye

lütfen yönetime sesimizi duyuralım arkadaşlar herkes destek için yorum yazarsa memnun olurum.. bu dizinin ne kadar çok hayranı olduğunu kanıtlayalım

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=212153

teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfox

Continuum hayranları nerdesiniz? Dizi'nin yeni 11. bölümü çıkmış biz hala 10. bölümün altyazısını bekliyoruz...o değil de işin en garip kısımı.. çevirmen arkadaş bu bölümü çeviremiyorsa başka birine devir etmesi gerekmez miydi? yazık olacak güzelim diziye

lütfen yönetime sesimizi duyuralım arkadaşlar herkes destek için yorum yazarsa memnun olurum.. bu dizinin ne kadar çok hayranı olduğunu kanıtlayalım

teşekkür ederim..

Çok hayranı yokki gösterelim.

• quote:

quote:

Continuum hayranları nerdesiniz? Dizi'nin yeni 11. bölümü çıkmış biz hala 10. bölümün altyazısını bekliyoruz...o değil de işin en garip kısımı.. çevirmen arkadaş bu bölümü çeviremiyorsa başka birine devir etmesi gerekmez miydi? yazık olacak güzelim diziye

teşekkür ederim..

var hocam var da düzensiz çıkarılan altyazılar nedeniyle çoğu kişi toplu altyazısı çıktığında izleyeceğim diyor sorunda burada zaten yönetime baskı kurarsak düzene girer bence çoğu güncel dizilerden bin kat iyi

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim..

var hocam var da düzensiz çıkarılan altyazılar nedeniyle çoğu kişi toplu altyazısı çıktığında izleyeceğim diyor sorunda burada zaten yönetime baskı kurarsak düzene girer bence çoğu güncel dizilerden bin kat iyi

Diğer forumları vesaire bilmiyorum,buraya baktığım kadarıyla 3-5 kişi var aktif izleyen o kadar bile yok belki.Dediğin gibi altyazı yüzünden de az izleniyor olabilir.

• Dizi nasıl arkadaşlar? Başlamayı düşünüyorum.
  • öf öf of işler fena halde karıştı,gelecek promo bölümün oldukça heyecanlı olacağını gösteriyor.

3.11

Dizinin başında Halo'nun tanıtımını izlerken ps3 te oynadığım Remember Me oyunu aklıma geldi.

Vay demek bu adam vurmuş Kierayı.Neden acaba?

Halo'nun birçok kusuru var Alec de biliyor zaten ve saklıyor Kiera'dan zira Kiera içeri girdiğinde Cmr engelleyici açıktı ekranda yazdı zaten.

Jason ne yaptı öyle orda adam coştu :D çocuğu boğuyordu az kalsın.

O silah neydi öyle duvarı yok etti

Neler olmuş öyle ya beynim çalışmadı.Şimdi Liber8 ne yapacak tüm saldırıları vs bırakacak mı?

Öyle bir konusu varki dizinin sonsuz resmen.

Gelecek bölümde diğer Alec'i çıkaracaklar sanırım kafesten çünkü Kiera yanlış Alec'i koyduk buraya diyor.

İmzana bakarak seveceğini tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 11 Haziran 2014; 1:21:57 >

• 1. Sezon 6. Bölüm

Doğrusu dizi beklediğimden daha iyi. Çete işleri sıkıcı olacak demiştim ama olmadı. Özellikle 5. Bölümde paradoks olup olmama mevzusu çok hoştu ama hiçbir şey kesin değil yine askıda bıraktılar. Başka olayları göstermek istediler 4. Bölümde ama çete dışında senaryoları pek iyi kurgulayamıyorlar galiba. Gelecekle bağlantısı yine hoştu ama basit bir konuydu.

Cicilista bu özgürlüğün yaptıkları haklı şeyler gibi. Kiera da düşündü biraz bu konuda Merak ediyorum 3 sezon ne oldu diye. Hadi hayırlısı

• Diğer iki sezon ortalama ve zaman zaman ortalamanın altında olabilir ama dizi üçüncü sezonla beraber şaha kalktı resmen. En azından izlerken ben çok keyif alıyorum, o on birinci bölüm neydi öyle? On ikinci bölümün promosu mükemmel duruyor, umarım yanıltıcı olmaz.

quote:

öf öf of işler fena halde karıştı,gelecek promo bölümün oldukça heyecanlı olacağını gösteriyor.

3.11

Dizinin başında Halo'nun tanıtımını izlerken ps3 te oynadığım Remember Me oyunu aklıma geldi.

Vay demek bu adam vurmuş Kierayı.Neden acaba?

Halo'nun birçok kusuru var Alec de biliyor zaten ve saklıyor Kiera'dan zira Kiera içeri girdiğinde Cmr engelleyici açıktı ekranda yazdı zaten.

Jason ne yaptı öyle orda adam coştu :D çocuğu boğuyordu az kalsın.

O silah neydi öyle duvarı yok etti

Neler olmuş öyle ya beynim çalışmadı.Şimdi Liber8 ne yapacak tüm saldırıları vs bırakacak mı?

Öyle bir konusu varki dizinin sonsuz resmen.

Gelecek bölümde diğer Alec'i çıkaracaklar sanırım kafesten çünkü Kiera yanlış Alec'i koyduk buraya diyor.

İmzana bakarak seveceğini tahmin ediyorum.

Bence vurmasının sebebi gelecekteki sivil savaşı falan bu zamandan durdurmak. Başarılı olsaydı planın diğer kısmı da Liber8'i durdurmak olabilir bana göre.

Zaten çıkarsınlar artık diğer Alec'i. Seven adamdan zarar gelmez abi, kaç bölümdür boşuna sabrediyoruz şu egoist Alec'e.

Bir de Alec neden o zaman makinesin geri istedi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 11 Haziran 2014; 7:45:32 >

• 1. sezon 8. bölüm

Şimdiye kadarki en iyi bölümdü galiba. Süperdi. Alec'i de buldular ne olacak bilmiyorum.
  • Arkadaşlar lütfen diziye destek verelim çevirilerin düzenli hale gelmesi için aşağıdaki linkten destek yorumu yapalım

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=193241&st=180&gopid=1064105647&#entry1064105647

şu güzelim diziyi harcatmayalım !! tam da dizi bu sezon atağa kalkmıştı iyi gidiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfox -- 11 Haziran 2014; 16:53:14 >
  • 1. Sezon 10. Bölüm (Sezon Finali)

Çok güzel bir dizi. Olaylar iyice karmaşıklaştı. İnsan düşündükçe işin içinden çıkamıyor. Bakalım Alec Keira'yı niye göndermiş geriye.
  • quote:

Arkadaşlar lütfen diziye destek verelim çevirilerin düzenli hale gelmesi için aşağıdaki linkten destek yorumu yapalım

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=193241&st=180&gopid=1064105647&#entry1064105647

şu güzelim diziyi harcatmayalım !! tam da dizi bu sezon atağa kalkmıştı iyi gidiyordu

Üye oldum ama cevap yazamıyorum. Aktif etmem gerek ama hala mail göndermediler bana. Peki online dizi siteleri de mi çevirmiyor ? Eğer çeviriyorlarsa pek bir sorun yok.

• quote:

quote:

Arkadaşlar lütfen diziye destek verelim çevirilerin düzenli hale gelmesi için aşağıdaki linkten destek yorumu yapalım

Üye oldum ama cevap yazamıyorum. Aktif etmem gerek ama hala mail göndermediler bana. Peki online dizi siteleri de mi çevirmiyor ? Eğer çeviriyorlarsa pek bir sorun yok.

Hocam desteğin için teşekkür ederim aktifleştirme maili biraz geç gelebiliyor bu arada online site olarak önceden dizimag ekibi anında tr çevirip yayınlıyordu ama orası kapandı şimdi hangi online dizi sitesi çeviri işlemi yapıyor bilmiyorum hocam

• quote:

quote:

quote:

Hocam desteğin için teşekkür ederim aktifleştirme maili biraz geç gelebiliyor bu arada online site olarak önceden dizimag ekibi anında tr çevirip yayınlıyordu ama orası kapandı şimdi hangi online dizi sitesi çeviri işlemi yapıyor bilmiyorum hocam

Ben de izliyorum tabii ki destekleyeceğim lafı olmaz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.