Dizi ikinci bölümü itibariyle daha da iyi olmaya başladı ama dram ve fantastik öğe bu dizi için iyi olmamış çünkü ikisinin dozunu ayarlayamayacaklar gibi...3.sezonu görmez gibi ama bu kötü başladığı anlamına gelmiyor konu bilindik olduğundan bu şekilde düşünüyorum.
beni bayağı sardı valla tavsiye ederim herkese. Merakla 3.bölümü bekliyorum
güzel dizi yazın izlemek için sağlam tercih..wilfred ve breaking bad de başlıo zaten sezonları..iyi
Konu gerçekten güzel senaryoda iyiye benziyor ama daha ilk bölümden birçok şeyi açıklamaları ilginç daha sonraki bölümlerde ne anlatacak bunlar :) demekki senaryo çok geniş kapsamlı
Valla bu gidişle 2. sezonu biraz zor görür bu dizi. Bilim kurgu diye çığırtıp orta kalite dram-aksiyon dizisi olmuş bir örnek daha var karşımızda. Terminator'ün neden devam edemediğini hatırlayın, hatta Jericho gibi kaliteli bir yapımı dahi hatırlayın. Eğer bilim kurgu diye lanse edip o çizgiyi tutturamazsanız olmuyor arkadaş. İnşallah bu hataya düşmezler ve diziyi toparlarlar. Çok fazla umudum yok ama yine de bir ihtimal deyip dizi devam ettikçe bakarım ben buna.
Bir de ilk sezonu çekip diğer sezon iptal kararı vermeleri çok kötü oluyor. Konu falan hep yarım kalıyor. Öyle birşey yapmazlar inşallah.
indirdim bakcam bakalım
Yeni bölüm yarın geliyor.
Ben beğendim valla attım takibe 1-2 bölüm daha izliyelim kokusunu anlarız
quote:
Orijinalden alıntı: Ate$
Yeni bölüm yarın geliyor.
Bunu öğrenmek için girmiştim.
dizi güzelde muhtemelen ıptal olur
1 yada 2 sezonluk dizi konusu klişe ama hatun 10 numara..
3. bölüm çıktı.
altyazı beklenmekte.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur106
dizi güzelde muhtemelen ıptal olur
O değilde en kötüsü 8 - 9 bölüm izliyoruz sonra iptal oluyor..
Zenciye ne oldu da o hale geldi? Bir de bi saçmalık var, Curtis'i gördüğünde kıyafet ölüp ölmediğini gösterdi fakat Carlos'un nabzını kontrol etti.
Çıkar çıkmaz indirdim altyazıyı bekliyordum o da geç çıktı yarın izlerim.İzleyince editleyeceğim.
3 bölüm güzeldi. aksiyon dolu değildi ama Aksiyon sahneleri çok başarılıydı.
3. bölüm için repack çıkmış. Normal sürümde problem mi vardı?