Şimdi Ara

Continuum (2012 - 2015) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
7
Favori
20.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana 5.bölüm çok boş geldi
    sadece büyük anneleri ölünce ne olacak diye merak etmiştim o da fos çıktı uzay zaman sürekliliği ile gerçeği hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz galiba

• vasat bir bölüm daha oldu, geçmişe gidip kendi ananı babanı öldürürsen ne olur olayına girdiler girmeselermiş daha iyiymiş, hiç de bi nane olmadı. yada alec in dediği gibi biyolojik büyük annesi değildi ölen kız. Gerçi bişey olsaydı; adam puff bi anda yok olsaydı da pek bi fringe vari olabilirdi dizi....

kagami bana alec in üvey kardeşi olabilir gibi gelmişti ama değilmiş.

Dizi böyle devam ederse 2. sezonu göremez gibime geliyor.
  • ilk 3 bölümü izledim takip
  • ikinci sezon onayı alırsa sezon sonu toplu olarak izlemeyi düşünüyorum.
  • Beşinci bölüm bence önceki bölümlere göre sönük kaldı.
  • Diziyi ilk bölümünden beri takip ediyorum bence fena gitmiyor yani bilimkurgu sevmemin ve bu aralar fazla bulamamamın da bunda etkisi olabilir ama yine de güzel. Kanadalılar fena değilmiş bu işte.
  • dizi iyi gidiyor şu sıra izleyecek birşey kalmadığından her hafta izliyorum
  • Dizi ara falan mı verdi? TL'de göremedim.
  • Bu hafta yeni bölüm yayınlanmamış. 1 Hafta bekleyeceğiz anlaşılan...
  • 5. bölümü anlatabilirmisniz kaymalar vardı indirdigim linkte son 20 dksını izleyemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

5. bölümü anlatabilirmisniz kaymalar vardı indirdigim linkte son 20 dksını izleyemedim.

Kötü adamlar Kollog ile Kiera'nın konuşup anlaştığını öğrenince Kellog'un anneannesini kaçırıp, Kiera'nın anneannesi ile takas etmeyi planlıyorlar. Ancak Kiera ve Kellog anlaşıp Kagame'nin anneannesini kaçırıyorlar. Bu şekilde takas yapılıyor ancak Travis saklandığı yerden Kellog'un anneannesini vuruyor. Teoriye göre Kellog'un anneannesi ölünce Kellog'un da ölmesi gerekiyor ancak Kellog'un ölmediğini gören Kiera "Halen yaşıyorsun" diyor ve Kellog da "Sence bu umurumda mı?" diye karşılık veriyor. Sonra da Kiera'nın anneannesi sevgilisine çocuğu olacağını açıklıyor, bunlar da birlikte yeni bir hayat kurmaya karar veriyorlar. Kellog da borsadan kazandığı para ile aldığı tekneyi kullanarak Kiera'nın anneannesini ve anneannesinin sevgilisini başka bir yere götürüyor ve orada yeni bir hayata başlıyorlar.

• dizinin 6. bölümü 8 temmuzda imiş, bu hafta yayınlanmadı (kaynak: imdb)
  • Madem dizi kalmadı ve aşırı sıkılıyorum; 1. bölümünü izleyelim gaari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 5 Temmuz 2012; 17:43:12 >
  • Bizde takibe alalım bakalım nasılmış??
  • Güzel dizi, fıstık gibi basrol oyuncusu. :)
    Fakat olayları bu şekilde (Belirsiz,heyecansız,amaçsız vs.) devam ettirirlerse ikinci sezonu göreceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok hoşuma giden bir dizi tavsiye ediyorum.
  • bi yandanda hala belirli bi yere baglayamadılar konuyu amacsız diyebiliriz buna ama yakında baglayacaklarına inanıyorum hep aynı yerde donup duruyo biraz degişiklik haricinde
  • Beğenen çok mu ? Başlayalım mı ?
  • beğenenler çoğunlukta gibi bakalım bi izleyelim.konusu enteresan geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Beğenen çok mu ? Başlayalım mı ?

İzlemesen de olur. Tabi dizi ilerde nasıl bir hal alır onu bilemeyiz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.