Bildirim
Control Center Nedir Ne İşe Yarar? A5 v5.2.1 Sorunu [PROBLEM BİLİNMİYOR] (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1 numerik tuşlar A capslock uçak modu filan :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Holi şit :D :D Ulan nasıl düşünemedim :D Peki o indirme tipine benzeyen ney acep? -
Sorunu güncelliyorum: Problem control Center kaynaklı değil. Bilgisayar elektriğe takılıyken açılırsa Nvidia Vga'ya güç vermediği için 300 Mhz'de kilitliyor. Ancak Bilgisayar açıkken fiş takılıp çıkarılınca kilit kalkıyor. -
Control center çok bir artısı yok sadece fn tuşunu kullandığınızda simgelerin çıkmasını sağlıyor ve modlar arası geçişi kolaylaştırıyor .
Ben control centeri kaldırdım mavi ekran yüzünden :) -
quote:
Orijinalden alıntı: erosion
Sorunu güncelliyorum: Problem control Center kaynaklı değil. Bilgisayar elektriğe takılıyken açılırsa Nvidia Vga'ya güç vermediği için 300 Mhz'de kilitliyor. Ancak Bilgisayar açıkken fiş takılıp çıkarılınca kilit kalkıyor.
Control center bir şekilde bu olayın yaşanmamasını sağlıyor. O yüzden başlık o şekilde açılmış ilk mesajda detay verilmişti.
Ancak böyle yapınca geçiyor diye sorun yok diyemeyiz. Bu hala bir SORUNDUR. Kalıcı bir çözüm henüz bulunamadı. Monster da henüz bir açıklama yapmadı. -
Tabiki bu bi sorun kesinlikle. Ben sorun değil demedim. kontrol center yüklüyken de fps kilitli olabiliyo. Modlar arasında geçiş yapınca fps olması gereken seviyeye geliyo. Bilgisayarın kablosu takılıyken yeniden başlatıp test edermisin control center olduğu halde gpu core 300'de kilitli kalıyo 2 seçenekle düzeliyo
1- Modlar arasında geçiş yapınca performans/eğlence gibi
2-kabloyu çıkarıp takınca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosion -- 27 Şubat 2016; 11:23:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows'da saçma sapan bir yöntemle çözdük diyelim peki Linux'da?
http://forum.donanimhaber.com/m_115368439/f_//tm.htm#115368439 -
Tulpar T5 4.1.1 kullanıyorum. Geçenlerde Control center'ı kaldırmıştım. Temiz kurulum yaparım diye düşünüyordum. Unutmuşum. Yaklaşık 1 hafta Control Center olmadan kullandım ve herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Dün yüklü olmadığını fark edip tekrar kurdum. Varlığı da yokluğuda bir şey değiştirmiyor bende -
quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktug
Tulpar T5 4.1.1 kullanıyorum. Geçenlerde Control center'ı kaldırmıştım. Temiz kurulum yaparım diye düşünüyordum. Unutmuşum. Yaklaşık 1 hafta Control Center olmadan kullandım ve herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Dün yüklü olmadığını fark edip tekrar kurdum. Varlığı da yokluğuda bir şey değiştirmiyor bende
Ah güzel kardeşim gel bide bunu telefonda anlat. -
Öncelikle merhaba hocam abra a5 v5.2 hakkındaki yazınızı okudum ve bende bu modele sahibim .Aynı sorunları bende yaşadım control centerı silince fps düşüklüğü yaşıyorum ve benim farkettiğim başka bir sorun ekran kartının fanı herzaman işlemci fanından yavaş dönüyor. Ve control centerdan fan sıcaklık değerlerini en düşüğe getirdiğimde yani fanın daha performanslı çalışması için bu sefer oyunlarda ekran kartının fanı ara gaz verir gibi saniyede bir hızlanıp yavaşlıyor ve bu ekran kartını soğutmuyor halbuki normal devirde çalışsa düzelicek .Monsterı aradım pazartesi arayın uzaktan bağlanalım dediler siz nasıl çözdünüz bu problemleri acaba -
beyler şu control centerin kurmak için link varm -
Merhaba şöyle bir sorun daha var.
Control center programı olmadan klavye renklerini vs kontrol edemiyoruz. Bu problem değil fakat control center yüklendikten sonra cihazı pilde kullanırken performans ayarını performans yapamıyorum otomatik olarak dengelide kalıyor. Bu da pilde videoları bile kasmadan izleyememe sebep oluyor. En güncel versiyonda da aynı durum mevcut. Bunu nasıl düzeltebiliriz? -
Merhaba,
Adaptör takılı değilken yani cihazınız pilde çalışıyorken notebook otomatik olarak "Dengeli (önerilen)" moduna geçer. Bu modun Control Center programındaki karşılığı "Sessiz" modudur. Pildeyken Yüksek Performans moduna almak için "Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri" ekranından "Yüksek Performans" 'ın seçilmesi gerekmektedir. Bu durumda Control Center programında "Performans" modu aktifleşecektir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
MONSTER Müşteri Hizmetleri -
Güç seçeneği zaten pildeyken de yüksek performansta, fakat control center programında pil modular yüksek performans olsa bile dengeli olarak gösteriyor, bu da her ne kadar yüksek performans modular geçsem de kasmalara sebep oluyor bahsettiğim durum control center içinden pilde çalışırken güç modunu dengeliden performansa getiremiyor oluşum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Control Center programını bilgisayarınızdan kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi? Bu şekilde tekrar deneyip sonucu bize buradan yazabilir misiniz? İlginiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
MONSTER Müşteri Hizmetleri -
Abra a7 v6.2.1 kullanıyorum 1.5 yıldan fazladır driverları güncellemiyorsunuz sitenizde en azından yükleyebileceğim son sürüm control center programının linkini verebilir misiniz ? Bu kadar kısa ve kötü bir satış sonrası hizmet deneyimi beklemiyordum şu ana kadar her sorana almayın dedim ve bilinen markalara yönlendirdim. -
Kaldırıp tekrar kurdum, bu sefer sitedeki driver üzerinden kurdum, bu sefer hala aynı sorun ile karşılaşmamın yanında control center da geç açılma problemiyle karşılaşıyorum. -
Merhaba,
444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı arayarak arkadaşlarımızdan uzak masaüstü bağlantısı ile yardım almanızı rica ediyoruz. Arkadaşlarımız size memnuniyetle yardımcı olacaklardır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
MONSTER Müşteri Hizmetleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X