iyi günler, şöyle bi problem var projeme yeni bir controller eklemeye çalıştığımda visual studio donnuyor sağ altta bildirim bölümünde microsoft visual studio is busy gibi bir mesaj geliyo. yeni bir proje açıp orda deniyorum sıkıntı yok kendi projemde baya bi şey yaptığım için yeni proje açmak sıkıntı yaratır oyüzden bunu nasıl çözebilirim DN: Vs 2013 kullanıyorum.
Slifer45
kullanıcısına yanıt
Bende biraz daha farklı bir problem vardı vs2013 te mvc olarak açtığım proje webapi olarak açılıyordu sildim tekrar yükledim düzeldi. Bir denemenizi tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: converttoint32
Bende biraz daha farklı bir problem vardı vs2013 te mvc olarak açtığım proje webapi olarak açılıyordu sildim tekrar yükledim düzeldi. Bir denemenizi tavsiye ederim.
son günlerde sürekli sıkıntı çıkarmaya başladı en son VS 2012 varken veri tabanına bişey ekliyordum güncelleme için modelse update yapıyorum fakat controllerda görmüyodu. modelsin içinde eklenen ado.net i silip tekrar yapmam gerekiyodu falan sonra 2012 yi silip 2013 ü yükledim o sorun düzelmişti. şimdide bu sorun var. neyse ki son güncelleme yapmadan önce dropbox ta duruyordu proje ama tekrar yapmak zorunda kaldım herşeyi. insan şöyle sorunlardan dolayı hiç bişey yapası kalmıyo emeklerin boşa gidiyo resmen.
Slifer45
kullanıcısına yanıt
Ben 2013 teyim hala edmx diagram tablosu siliyorum güncellemede iyi oldu söyledin