Şimdi Ara

Converse giyen var mı?Varsa sorularım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tane güzel bir Converse buldum.Ayakkabı deri üsteli ama yapay deri mi gerçek deri mi bilmiyorum.

Bazıları tabanı düz rahatsız ediyor diyor.Ortopedik değil diyor.Ben ilk defa alacağım yardımcı olurmusunuz

Link orjinal Türkiye Converse nin kendi linki

http://www.converse.com.tr/urun/converse-ayakkabi-11403/gri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 14 Temmuz 2014; 23:22:59 >

• Ayagını vurabılır arka sı ama uyum saglıyınca çok guzel oluyor bende almıştım illallah ettim böyle ayyakabı olur dıye abım gıyıyodu o bende bırsey yok rahat dedı sonra benım ayagıma uyum sagladı vura vura gıydım cok rahat oldu sımdıde abım gıyemıyo benım ayagıma uyum saglayınca tavsıye ederım orjınal derı degıl suni deri ama degısık derı gibi bile durmuyor sılıne bılıyo rahat 44 numara alıcaksan convers buyuk numaralarda çok tıpsız oluyo 42.5 43 önerırım iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armetyo

Ayagını vurabılır arka sı ama uyum saglıyınca çok guzel oluyor bende almıştım illallah ettim böyle ayyakabı olur dıye abım gıyıyodu o bende bırsey yok rahat dedı sonra benım ayagıma uyum sagladı vura vura gıydım cok rahat oldu sımdıde abım gıyemıyo benım ayagıma uyum saglayınca tavsıye ederım orjınal derı degıl suni deri ama degısık derı gibi bile durmuyor sılıne bılıyo rahat 44 numara alıcaksan convers buyuk numaralarda çok tıpsız oluyo 42.5 43 önerırım iyi forumlar

hocam suni deri olduğunu nereden anladınız?Bana yüzde yüz deri ayakkabı lazım.Morhipodan Hotiç marka alacaktım butik kapanmış
  • Genelde convers firması deri görüntülü ayakkabıları çok az üretiyor genelde bez süet keten tarzı uretımler yapıyor deri görünümlü yaptıgı ayyakbbılar ise gerçek deri degil ama kaliteli bir ürün neden deri arıyosunuz ayıp olmassa sorabılırmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: armetyo

Genelde convers firması deri görüntülü ayakkabıları çok az üretiyor genelde bez süet keten tarzı uretımler yapıyor deri görünümlü yaptıgı ayyakbbılar ise gerçek deri degil ama kaliteli bir ürün neden deri arıyosunuz ayıp olmassa sorabılırmıyım

O zaman ben Converse bir mail atayım cevaba göre belki alırım.Deri ayakkabı en sağlıklı ayakkabıdır bu yüzden deri istiyorum.

Neden deri derseniz

Nefes alabildiği için ayağı serin tutar.
    Çabuk yırtılma ve kopma yapmamaktadır.
    Nemi emdiği için ayakta koku oluşmasını önlemeye yardımcı olur.
    Doğal olduğu için çok sağlıklıdır.
    Esneyebildiği için ayağın şeklini rahat alır.
    Derisinden yararlanılan başlıca hayvanlar; sığır, koyun, domuz, at, geyik ve bazı süngerlerdir.
    Deri bileşiminde; %50.2 Karbon, %25.4 Oksijen, %17.8 Azot, % 4.6 Hidrojen ve %2 Kükürt vardır.

• Bencede atın ama merak etmeyın hocam bu ayakkabıda koku yapmaz inşallah olumlu yanıt alırsınız iyi günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.