Bildirim
Cookbella Tencere Kullananlar Sizden Cevap Bekliyorum Almak İçin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ürünler dün tarafıma ulaştı ..tencereler çok kaliteli ve şık. İlk yaptığım deneme yemeğimden gayet memnun kaldım. Granit iç yüzeyi kolay temizlik için çok avantajlı. Fiyatı da bu kaliteye çok uygun bence.. -
Ürünü turuncuelma.com dan aldık 2 gün önce elimize ulaştı kalitesi ve kalınlığıyla alınabilecek en iyi ürünlerden birisi.Tava sahan seti vardı onuda siparişini verdik.
-
gerçekten çok kaliteli bi ürün fiyatı da gerçekten çok uygun,arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım.kısa zamanda ve kusursuz bi şekilde elime ulaştı.gerçekten çok güzel paketlemişler.çok memnunum. Hiç bir şekilde yapıştırmıyor.Elinize aldığınızda kalitesini görüyorsunuz.herkese tavsiye ederim -
Ben kullanıyorum. Çok memnunum özellikle wok tavası ile mükemmel sonuçlar alıyorum. aklınıza gelen her şeyi rahatlıkla kızartıp pişirebilirsiniz. -
üründen çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim uygun fiyat yüksek kalite -
Ürünlerin her biri gayet kaliteli, 7 parça (kapaklar dahil) ürün için sunulan fiyat da bir o kadar iyi. İhtiyacı olana rahatlıkla tavsiye ederim. -
Bende tava setlerini aldım cookbellanın çok beğendim, kalitesini beğenince bugün hemen tencere setinin siparişini de verdim. bence almalısın -
renk canlılığına bayıldım gerçekten güzel bir ürün kısa sürede tarafıma ulaştı ilk kullanımdan çok memnun kaldım uzun seneler kullanılacak bir ürün -
fıyatta suan ındırımde var anlasılan guzel urun yorumlarınız ıcın tesekkur ederım tesekkurler turuncuelma.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X