Şimdi Ara

Cooldown sonrası minor comboyla ilgili öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar zamanında uskoyu minor cooldown gelmeden önce bırakmıştım şuan yeni açılacak olan Euroko'da asas oynamayı düşünüyorum fakat minor işini bir türlü eskisi gibi beceremiyorum. Hp potla destekle diyenler oluyor fakat ya hp pot ya mana kaçıyor , olmuyor. Bu konuda şu şöyle yapılır diyebilecek , minor combo için öneri sunabilecek olan var mı ? Gelen tavsiyeleri değerlendirip gene yapamazsam başka bir karaktere yönelicem.

Teşekkürler.

• skilleri vururken elin w ye basılı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpookzPiece

skilleri vururken elin w ye basılı olsun
    Böyle bi konu açmayı düşünüyodum. İyi oldu açtığın.
  • sağ tık a alacaksın minoru. minor yaparken w basılı tutacaksın.

arada hp pot desteğği doğru tercih olur. yoksa minor yetmez tek başına. iu an pot kaçırabilirsin ama zamanla oturur
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

sağ tık a alacaksın minoru. minor yaparken w basılı tutacaksın.

arada hp pot desteğği doğru tercih olur. yoksa minor yetmez tek başına. iu an pot kaçırabilirsin ama zamanla oturur
    W'nin etkisi tam olarak nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

W'nin etkisi tam olarak nedir ?

Alıntıları Göster
    W ile slayt yapmazsın buda sana fazladan minor sağlar, ve rakibin slayt yapsa sürekli ensesinde olursun, rakibinin damage failed almasını sağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaten34 -- 5 Kasım 2011; 22:47:20 >
  • Cooldown olayindan sonra cogu asas pedala gecti kalanlarda dedigin gibi minor +ibex pot ile idare ediyor.W r s tuslarina basip basmamanin minore pek faydasi yok bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Isla Bonita

Cooldown olayindan sonra cogu asas pedala gecti kalanlarda dedigin gibi minor +ibex pot ile idare ediyor.W r s tuslarina basip basmamanin minore pek faydasi yok bence.
    Skill animasyonu olunca minor kesilir. Ya R ye basacaksan animasyonu önlemek için ya da W ye basacaksın. Vslerde C ye basıp yapanlarda var ama zor gelir çoğu kişiye.

+ Skill dizilimi çok önemli pedaldan daha iyi minor yapanlar gördüm, skill barda en az 2 tane minor şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruggie -- 6 Kasım 2011; 1:48:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruggie

Skill animasyonu olunca minor kesilir. Ya R ye basacaksan animasyonu önlemek için ya da W ye basacaksın. Vslerde C ye basıp yapanlarda var ama zor gelir çoğu kişiye.

+ Skill dizilimi çok önemli pedaldan daha iyi minor yapanlar gördüm, skill barda en az 2 tane minor şart.

Alıntıları Göster
    W+R+Skill, W+S+Skill combosu yapiyorum, cooldowndan once de bunu uygulardim sonrasinda da pek zorlanmadan alistim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

W+R+Skill, W+S+Skill combosu yapiyorum, cooldowndan once de bunu uygulardim sonrasinda da pek zorlanmadan alistim zaten.

Alıntıları Göster
    hocam bende senin gibiydim kendim uğraştım bişeyler ayarlayabildim
    şimdi minör ü sağ tıka alıyoruz. 1 e de manayı koyuyoruz kalan yerlere skillerimizi 78 e de minor yada pod sen bilirsin.ws attığın karakterin üzerine fareyle gidiyosun adamın arkasını seçmeye çalışıyosun w ye basılı tutunca adamı geçmiyor.bundada aynı görüntü oluşuyor sen w ye basmak yerine adamın arkasındaki alanı fareyle seçiyosun ileri gitmeye çalışıyo senin karakter.o sırada minörünü yapıyorsun.sol elin gayet serbest ve garip şekillere girmiyorsakin sakin skillere basıyosun failed vermesin diye bide yüzük parmağınla mana ya olay budur %100 kendi üretimim canım combomdur

edit:bu arada adamına rkasını seçmeye çalışıyosun o sırada fare üstündeki elini sol clickten kaldırmayacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaimine_RAJA -- 6 Kasım 2011; 19:25:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaimine_RAJA

hocam bende senin gibiydim kendim uğraştım bişeyler ayarlayabildim
    şimdi minör ü sağ tıka alıyoruz. 1 e de manayı koyuyoruz kalan yerlere skillerimizi 78 e de minor yada pod sen bilirsin.ws attığın karakterin üzerine fareyle gidiyosun adamın arkasını seçmeye çalışıyosun w ye basılı tutunca adamı geçmiyor.bundada aynı görüntü oluşuyor sen w ye basmak yerine adamın arkasındaki alanı fareyle seçiyosun ileri gitmeye çalışıyo senin karakter.o sırada minörünü yapıyorsun.sol elin gayet serbest ve garip şekillere girmiyorsakin sakin skillere basıyosun failed vermesin diye bide yüzük parmağınla mana ya olay budur %100 kendi üretimim canım combomdur

edit:bu arada adamına rkasını seçmeye çalışıyosun o sırada fare üstündeki elini sol clickten kaldırmayacaksın...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar son anda fikrim değişmezse asas açmaya karar verdim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Birde son olarak birşey sormak istiyorum belirli bir seviyeye gelmiş asas solo olarak cz de taş kesildikten sonra hangi bossları rahat kesebilir ?

• quote:

Arkadaşlar son anda fikrim değişmezse asas açmaya karar verdim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Birde son olarak birşey sormak istiyorum belirli bir seviyeye gelmiş asas solo olarak cz de taş kesildikten sonra hangi bossları rahat kesebilir ?

itemli olmamıza rağmen eslantta df yi bir warrior bir asas zor kestik bossların hp lerine bir ayar çekilmesi gerekiyor bakalım bi açılsın da neler olacak.ilk zamanlar bark felan solo olarak.arkana bir priest felan alırsan ummadığın bostan % lerle kutu alabilirsin hiç belli olmaz

• quote:

cz deki taşı kestikten sonra solo kesebileceğin hatta arkanda priestle kesebileceğin bi boss yok , hpsini açamazsın tek başına. solo takılıyosan yapabileceğin en iyi hareket bach-duke-bishop türüne atak vermen çünkü en az damage vuran onlar ve diğerleri gelmeden 2 yüzde atabilirsen kutuyu alabilme şansın yüksek , bark-lesath-lycaon.. bu türlere ++,acsiz bulaşmamanı tavsiye ederim sağlam vuruyolar ve o arada karşı ırktan bi atack gelirse expe yatman yüksek bi ihtimal olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nolawarthon Duon

quote:

cz deki taşı kestikten sonra solo kesebileceğin hatta arkanda priestle kesebileceğin bi boss yok , hpsini açamazsın tek başına. solo takılıyosan yapabileceğin en iyi hareket bach-duke-bishop türüne atak vermen çünkü en az damage vuran onlar ve diğerleri gelmeden 2 yüzde atabilirsen kutuyu alabilme şansın yüksek , bark-lesath-lycaon.. bu türlere ++,acsiz bulaşmamanı tavsiye ederim sağlam vuruyolar ve o arada karşı ırktan bi atack gelirse expe yatman yüksek bi ihtimal olur...

Alıntıları Göster
    Potla desteklemen gerekiyor , minor işini unut pot kaçırmamaya çalış . Sadece minorla legal olarak 1920 atabilecek kimse yok cooldown izin vermiyor . Başka karektere yönelmenizede hiç gerek yok hangi karekterle oynuyorsanız oynayın pot kaçırmamanız gerekiyor bu yüzden pot kaçırmamaya çalışın .

• quote:

Orijinalden alıntı: UncheckeD_PoweR

quote:

Zamanında boss'tan düşürdüğü droplarla aylık premiumunu karşılayan ben şimdi düştüğümüz durumlara bak.

Teşekkürler.

@ cgh0gy-

Karakter konusunda hala şüphelerim var. Umarım kendim adına en hayırlısını seçmiş olurum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

quote:

Zamanında boss'tan düşürdüğü droplarla aylık premiumunu karşılayan ben şimdi düştüğümüz durumlara bak.

Teşekkürler.

@ cgh0gy-

Karakter konusunda hala şüphelerim var. Umarım kendim adına en hayırlısını seçmiş olurum.

Alıntıları Göster
    @Özkan
    Öncelikle şunu belirteyim 80+da vs de en iyi karekter rogue - warrior (itemli) . Warrior itemli olursa tadından yenmiyor ama rogue itemsizde iş yapabiliyor . Bence rogueden vazgeçmeyin ve günde bi 10-15dk combo çalışın eliniz alışır . Comboyu takip etmeniz gerekiyor önemli olan şeyler pot kaçırmamak ve spike'dan spike'a kaç skill atabildiğinizdir . Uskoda ortalama olarak 9 skill atıyor playerlar fakat iyi oynayan bir player en az 11-12 skill atmalıdır .

• Bak 6 7 8 mana minör koy w ye baş rakibe yapış r ye 1 kere bas sonra sadece skill minör yapsan yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

Bak 6 7 8 mana minör koy w ye baş rakibe yapış r ye 1 kere bas sonra sadece skill minör yapsan yeter

İşte yetmiyor hocam 1920 manalık atamıyorsun öyle manan full takılıyorsun , ayrıca r ye 1 kere basarak skill comboda atamazsın
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

@ cgh0gy-

Asas hala oyundaki en iyi karakter fakat şu taş olayından sonra asas hiç boss kesemez hale geldi.Cooldownla uğraşmak istemiyorsan pedal al. En kolay yol. Ama almam diyorsanda oynayarak öğrenirsin. Hp pot desteğine oynarak alışırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

Bak 6 7 8 mana minör koy w ye baş rakibe yapış r ye 1 kere bas sonra sadece skill minör yapsan yeter

İşte yetmiyor hocam 1920 manalık atamıyorsun öyle manan full takılıyorsun , ayrıca r ye 1 kere basarak skill comboda atamazsın

Eminmisin benim yaptığım combo bu iyi izlersen 1 kere r yapıp rr yapmayı kesiyor.http://youtu.be/3unC59oX93s

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.