Şimdi Ara

[SATILDI] Cooler Master 850 W V2 Full Modular Güç Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] Cooler Master 850 W V2 Full Modular Güç Kaynağı

Kutulu ve garantilidir. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, garanti bitimine daha 4 sene felan vardır. İkinci sistemim için almıştım fakat artık ihtiyaç fazlası oldu.

Çok sessiz ve kaliteli bileşenlerle donatılmış güç kaynağıdır.

Tüm MWE Gold - v2 modelleri, mevcut tüm yeni nesil anakartlar ile uyumluluk sağlayabilmesi için standart olarak 2x EPS konnektör ile gelir. İdeal bileşenlerinizi kullanmak için yeterli konnektörünüz olup olmadığı konusunda endişe etmenize asla gerek yok.

MWE 850 Gold v2 HDB fan ile yükseltildi. Bu fan uzun ömürlü sessiz, etkili bir soğutma sağlar ve kullanıcıların yıllarca PSU-larından en iyi şekilde yararlanmalarına olanak tanır. Gözle görülür şekilde daha sessiz bir kullanıcı deneyimi için ses çıkışını ve dalgalanma gürültüsünü azaltmak için MWE Gold-a bir dizi ek önlem uygulanmıştır.

Eski MWE Gold sadece 45 derece maksimum çalışma sıcaklığına sahipken MWE Gold v2 bu sınıra 5 derece daha ekleyerek 50 derece sınırına getirdi. Bu model ile kullanıcılar güç kaynaklarını 50 dereceye sıcaklığa kadar güvenle zorlayabileceklerdir.

MWE Gold V2, satın alma tarihinden itibaren standart 5 yıllık üretim garantisi ile birlikte gelir.

Fiyat : SATILDI

[SATILDI] Cooler Master 850 W V2 Full Modular Güç Kaynağı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• [SATILDI] Cooler Master 850 W V2 Full Modular Güç Kaynağıwww.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER MWE V2 850W 80PLUS GOLD 2xEPS 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mwe-v2-850w-80plus-gold-2xeps-120mm-fanli-guc-kaynagi.html
  • Böyle kurnazlıkları gördükçe insanlara saygım kalmıyor. Vallahi elimde olsa sıfır fiyatının üzerinde ilan veren herkesi banlardım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hahahhahah ne kadar uyanık insan var ya

• Fiyat revize edilmiştir. @Jquair @saidowski65

İlana koyarken vatan stoğu yoktu ya da görmemiş olabilirim, piyasa araştırması yaptıktan sonra ilana koymuştum. Proximity adlı arkadaşa teşekkür ediyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• elden teslim seçeneği varsa 20 ağustos için almak isterim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.