Şimdi Ara

Cooler Master Aquagate Mini Water Cooling System!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk başta coolermasterın kendi sitesinden bulduğum bu ürünü daha sonrada yabancı sitelerden testlerini inceledim.Ürün gerçekten bana güzel geldi fiyatı 144 dolar bir sitede dierinde 99 dolar olarak gördüm.Sanırım 144 olan kdv li fiyatı 99 da kdv siz tam bilemiorum.Sistem oldukça az yer kaplıyor 80 lik ve 120 lik fan ve radyatör seçimli modeli var.Bütün cpu tiplerine ve socket tiplerine göre montajı mümkün ve aparatları dahil.Genelde 120 lik olan fan ve radyatörlü modellerini test etmişler.Sistem daha fazla geliştirilemiyor sadece cpu soğutması mümkün vga nızı ve kuzey köprünüzü soğutamıyorsunuz.İşin diğer ilginç bir yanı siz hiç montajla uğraşmıyorsunuz hortumlarını kelepçelerini takmak için.Hatta suyu bile içinde doldurulmuş olarak geliyor.2 sene garanti vermişler bu ürün için ve 2 sene boyunca sıvısını değiştirmeyede gerek yokmuş.Akılları karıştıran bir diğer soruysa içindeki sıvısı bittiğinde nasıl değiştirileceği?Bunun için sitesinde veya forumlarında herhangi bi yazı mevcut değil.Aşşağıda bir orjinal sitesinden birde yabancı bir siteden incelemenin olduğu linki verdim.Bi inceleyip görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RL-MUA-E8U1%20/%20EBU1&other_title=+RL-MUA-E8U1%20%2F%20EBU1+AQUAGATE%20Mini%20R80%20%2F%20R120

http://www.ninjalane.com/display.aspx?docname=aquamini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorN@do -- 7 Temmuz 2005, 15:18:02 >

• blok ve pompanın bir arada olması yer konusunda büyük tasarruf acaba soğutma dereceleri nasıl
  • Soğutma performanslarını verdiğim linkteki inceleme sitesinde bulabilirsin.Birde google da aquagate mini yazdığın zaman yabancı sayfalardaki incelemeleri çıkıyor.
  • Yeni ve değişik bir üründür diye heyecanla yazdım buraya ama kimse bakmadı bile sanırım yarın öbürgün aa ne çıkmış diye böyle bi forum görürürsem şaşırmam
  • Ben pek fazla performans vereceğini tahmin etmiyorum, bence hava soğutmadan çok farklı sonuçlar alınmaz. Ayrıca VGA bloğu da bağlanamıyor o alete zannedersem, tavsiye etmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.