Bildirim
Cooler Master CM963 vs Cooler Master HAF 912 Advance
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cm 690-3 kullanıyorum dış görünüşe değil işlevselliğe önem veriyorsan kesinlikle müthiş bir kasa. -
Hocam ben de sistem toplayacağım 2-3 güne. araştırıyorum 1 aydır.
Bence sıvı soğutma KESİNLİKLE gereksiz birşey. Tahminim oyun bilgisayarı topluyorsun.
Ben CM haf912+ alıyorum kasa ve 750w güç kaynağı içinde 430 tl.
işlemci soğutucusu CM tpc 812 hava soğutma (140 tl) 1 tane de 12cm lik fan takacağım ekstra, hoop tadından yenmez.
Sıvı soğutmanın pompası bozuldu, yok sıvı kaçırdı yok bla bla hiç uğraşamam. 4-5 ayda bir açarım ekran kartımı işlemciyi temizlerim yılda bir de sürerim termal macunumu rahatıma bakarım.
Ekran kartını da sapphire r9 290 tri-x al derim 100 liraya daha kıyıp. Eski ekran kartım da sapphire hd4850 inanır mısın 6 sene HİÇ BİR sorun yaratmadı bana. BF3'ü yüksek ayarda oynadım bana mısın demedi :) -
Bir de pencereli olan HAF ı koymuşsun, allahaşkına ne işe yarayacak pencere? 50 tl fazla vereceğine ona git ekran kartına ver o parayı yahu. 2 hafta 3 hafta kasana baktın diyelim iyi göründü, led döşedin içine falan, 3-4 ay sonra Keşke penceresiz alsaydım da ekran kartını bi tık üstünü alsaydım diyeceksin kesinlikle.
Ha soğutmayı ben ne yaptım, 20cm altta 20 üste alacağım 1 tane, işlemci soğutucuma da 1 tane 12lik fanı takarım, antalya sıcağında bile yayla gibi olur o kasanın içi :) -
RAMleri Kingston değilde Gskill ya da Corsair yap. Gaming 7 fazla OC işin varsa al yoksa Gaming 5 oldukça yeterlidir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X