Şimdi Ara

cooler master cosmos aliminyum full tower kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  cooler master cosmos aliminyum full tower kasa

ayrıntılı bilgi için
    http://www.coolermaster.com/microsite/Cosmos/
    http://techreport.com/articles.x/13413

arkadaşlar bu kasayı vatan computer den 380 ytl ve imzamdaki pc yi toplam 1600 ytl verip aldım donanımı bilmem ama kasayı gerçekten olağanüstü böyle bir kasa gerçekten görmedim kasa gerçekten göründüğü gibi değil boyutu çok büyük kasayı full 6 tane hardisk , 6tane dvd rom ram ler vs. istediğniz kadar rahatlıkla takabilir ve hiçbir şekilde kasada kalabalık yapmayacaktır kasanın kendisinde 5 tane 12 cm fan bulunuyor hepside duyulamıcak kadar sesiz çalışıyor ve çok iyi soğutmaya sahip bu kasaya 380 ytl verdim cooler master çok iyi iş çıkarmış paranızla alabileceğiniz en iyi en büyük kasa diyebilirim aldığı parayı haketen bir kasa yeni kasa alıcak arkadaşlar bu kasayı incelemesinde fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easwood -- 1 Aralık 2007; 23:18:52 >

• sistem güzel hayırlı olsun ama ram 2 gb olsa iyi olur
  • onuda alıcaz para buna yetti şimdilik
  • bence gold edition ramlari verip yerine platinum serisi almalısın çünkü platinum serisi 4-4-4-12 ,gold serisi 5-5-5-15 tabi goldda o değerde çalışır muhtemelen ama o açıdan bakarsak platinumda bişeyler yapar artık
  • Arkadaşım sistemin hayırlı olsun. Kasan gerçekten süpermiş. İyi günlerde kullanman dileğiyle.
  • kardeşim benim almışın uzay kasayı hadi hayırlısı darısı bizim başımıza ama one yaf öyle bi kasayı biz yüzyıl sonra görürüz o ne dehşet bişey öle sistem manyak yaff
  • yorumlar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasanız hayırlı olsun güle güle kullanın, kasayı yakından inceleme fırsatım oldu tek beğenmediğim tarafı büyük ve tutma sapı tarzında metal borular oldu, bunun dışında her şeyi güzel.
  • vatan'da goremedim stoklarda ama?
    380 ytl mi?

490,83 YTL firebal'da
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=GECO-104
  • evet 380 ytl ye aldım vatan computerden
  • walla dostum boruları mecbur koymuşlar çünkü kasanın boş halinde 17 kilo dolu halini düşünürsek bu kasayı yerinden oynatmak bir hayli zor olur ikincisici kasanın büyük olması tabiki güncel donanımlara bak çoğu büyük malzemeler özellile ekran kartları bi 8800 yada hd 2900 aldığımız zaman çoğu kasaya uymaycaktır ama 8800 gibi iki tane kartı rahat takabilirisiniz ve tabiki çok seszi onuda unutmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easwood -- 2 Aralık 2007; 2:03:38 >
  • hayırlı olsun..
    cm her zamanki gibi en iyi kasaları yapıyor. ama hiç bir zaman şekilden şekile sokulabilen çelik stc-101 gibi bir kasa yapamayacak.
  • Kasa güzel ama çok büyük. Bende Stacker kullanıyorum ama satmaya karar verdim. Bir daha bu kadar büyük kasa almam. ( büyük konuşmayayım ama)
  • Arkadaşım sanırım bu kasa hakkında fikrilerin oluşmuştur .Bizlerle de paylaşırsan kasanın artı ve eksilerini çok süper olur .Şöyle bol resimli bi anlatım bekleriz senden açıkçası.Soğutması nasıl? ses durumu ?Fanlar? kurulum?

Saygılar...
  • bilgisayar kasani kolonun yanina koymusun bukadar acemilikte olmazki kolonun ustundeki mittatis harddisk dostudur merak etmeyin
  • İçini göremedim ama dışardan dekoratif bir görünüm de arzediyor. Çok şık ve çok pahalı bir kasa
  • gitim yakından gördüm ve hiç şık bir kasa olmadığını anladım.17 kilo kasa olurmu yahu :) rc 690 daha sade ve şık bence.
  • hayırlı olsun, fakat kasa kablo mezarlığı gibi o kasaya hiç yakışmamış

edit: bu bile dağınık hali kurar kurmaz çekmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin -- 17 Ağustos 2008; 18:44:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.