Şimdi Ara

Cooler Master GX 650W fan sesi sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorun PC boştayken psu fanının aşırı derecede ses yapıp bianda yavaşlaması ve tekrar hızlanması.Ancak genelde max. rpm de dönüyor.PC yi yeni topladım ve psu da yeni.Psu fanı pc oyundayken yada tam yükte çalışırken ses yapardı ve buda kabul edilebilir bir durum. Ancak şimdi her zaman max. rpm de dönüyor. Psu ya dokunuyorum, hiçbir sıcaklık belirtisi yok.120mm lik fan bu hızda dönerken bildiğin kafa ütülüyor.Benim amacım bu psu fanını bi şekilde ankartta(ASUS M5A99X EVO) bulunan 3 pinlik PWR_FAN adlı bağlantı noktasına bağlayıp AI Suite ii programıyla dönüş hızını kontrol etmek.Ancak psu yu açarsam garantisi bitecek.Buda istemediğim bir durum.Şimdi bu psu fanının sesini nasıl azaltabilirim?
    Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum...

• Garantiye verin, garantiyi bozmadan müdahale edemezsiniz.
  • aynı psu bendede var o rpm si yükselip düşen ekran kartının fanı olmasın asus e kartlarında böyle bi özellik var mesela
  • Ekran kartının fanını elimle durduruyorum seste hiçbir değişiklik yok. Bu psu da akıllı fan hız kontrol sistemi var ve rpm hep değişken ancak genelde yüksek rpm de çalışıyor.Galiba garantiye vereğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.