Şimdi Ara

COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE mi yoksa ZALMAN Z11 PLUS mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ysroguz

bende bu kasaları inceledim ama tesadüfen zalman ms800 plus ı gördüm ve onu aldım
     COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE mi yoksa ZALMAN Z11 PLUS mı?

Full tower gibi görüntüsü var :) Güle güle kullan.

quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

Hayırlı Olsun Kasanız

Teşekkür ederim. Üst fanı mavi ledli fanla değiştirince güzel oldu. al kasayı gez o derece :) Ses konusunda da şimdilik sıkıntı yok.

• teşekkür ederim. kasanın görüntüsü gerçekten güzel. soğutma olarak çokda fazka bir beklentim yok ama vasatın üzerinde olacağını tahmin ediyorum (daha kasa gelmedi). ön ve arka full mesh tasarımda olduğu için hava sirkülasyonununda sorun olmayacaktır. duruma göre belki üste bir fan daha takarım. benim için ilk etapda önemli olan ön panelde en az 4 usb portu ve mümkünse 2 adet usb 3.0 olmasıydı. çoğu midle tower kasada 2 adet usb çıkışı oluyor. hot swap özelliğide aradığım bir özellikdi, bu kasada oda var. dahili fan kontolcü olması ve kasanın gerçekten çok şık olması bu kasayı almama sebep oldu. neredeyse cm haf xb yi almak üzereydim. o kasada gerçekten değişik ve güzel bir kasa. bunu almasaydım onu alacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 6 Haziran 2013; 17:45:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysroguz

bende bu kasaları inceledim ama tesadüfen zalman ms800 plus ı gördüm ve onu aldım
     COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE mi yoksa ZALMAN Z11 PLUS mı?

Nasıl kasadan memnun musun bende aynısından alıcam fan kontrolcusu kaç tane fan alıyor bide 1 molexmi ne güç kablosu işte 1 taneylemi hepsine ayrımı.iç hacmi nasıl.

• Haf 912 nin güç kaynaksız versiyonu var mı, güç kaynaklı diye alıp sürpriz olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.