Arkadaşlar bilgisayarımı alalı 2 ay oluyor on fan tamamiyle toz içinde kaldı on kısmı nasıl sokup temizleyebilirim hiç bilgim yok yanlış birşeyde yapmak istemiyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Bendede ayni kasa ve ayni sorun var, ben ön paneli cikarip nemli bir bez ile temizliyorum, üzerinden de kuru bir bezle geciyorum. Tavsiye ederim
haf 922 var bende icten vidalari sok on paneli cikar icindeki filtreleri suya tut ( tul gibi bir sey ) kurut tekrar yerine gecir.
on paneli nasıl cıkartıcam ? her hangi bi vida benzeri bişey goremedim yan kapağın açılmasından başka birşey de farketmedim :(
quote:
Orijinalden alıntı: Coxiella93
on paneli nasıl cıkartıcam ? her hangi bi vida benzeri bişey goremedim yan kapağın açılmasından başka birşey de farketmedim :(
922 de hdd kilit yerlerinin yanında oluyor 3 tane allta ortada en üstte.912de de çok farklı değildir
kasanın iki kapağınıda aç ön panelin tırnaklarını görceksin üstte ortada ve altta.Bu tırnaklara bastırarak çıkartıyorsunuz.
saolasınız arkadaşlar becerebildim 4 tane tırnak var kasanın yan kapagından acınca ugraştım yaptm cıkan toz filtresinide yıkadım sıfır gibi oldu :))
Güç kaynağının ordakinide temizle bi zahmet o daha kötüdür.
öndeki fan için eşime ricada bulundum evi süpürürken ön tarafa bi tutarmısın dedim sağolsun kırmadı beni artık 2 ay 3 ayda bir siliyorum çünkü artık o kadar toz olmuyor deneyin bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme