Şimdi Ara

Cooler master haf 912 temizligi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı alalı 2 ay oluyor on fan tamamiyle toz içinde kaldı on kısmı nasıl sokup temizleyebilirim hiç bilgim yok yanlış birşeyde yapmak istemiyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

• Bendede ayni kasa ve ayni sorun var, ben ön paneli cikarip nemli bir bez ile temizliyorum, üzerinden de kuru bir bezle geciyorum. Tavsiye ederim
  • haf 922 var bende icten vidalari sok on paneli cikar icindeki filtreleri suya tut ( tul gibi bir sey ) kurut tekrar yerine gecir.
  • on paneli nasıl cıkartıcam ? her hangi bi vida benzeri bişey goremedim yan kapağın açılmasından başka birşey de farketmedim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coxiella93

on paneli nasıl cıkartıcam ? her hangi bi vida benzeri bişey goremedim yan kapağın açılmasından başka birşey de farketmedim :(

922 de hdd kilit yerlerinin yanında oluyor 3 tane allta ortada en üstte.912de de çok farklı değildir
  • kasanın iki kapağınıda aç ön panelin tırnaklarını görceksin üstte ortada ve altta.Bu tırnaklara bastırarak çıkartıyorsunuz.

http://www.overclockersclub.com/reviews/cooler_master_haf_912/images/16.htm
  • saolasınız arkadaşlar becerebildim 4 tane tırnak var kasanın yan kapagından acınca ugraştım yaptm cıkan toz filtresinide yıkadım sıfır gibi oldu :))
  • Güç kaynağının ordakinide temizle bi zahmet o daha kötüdür.
  • öndeki fan için eşime ricada bulundum evi süpürürken ön tarafa bi tutarmısın dedim sağolsun kırmadı beni artık 2 ay 3 ayda bir siliyorum çünkü artık o kadar toz olmuyor deneyin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.