Arkadaşlar kasa alıcam, i7 sistemime. Oldukçada pahalı bir kasa 341 Tl... şimdi bu kadar parayı vermeden şunu sormak istiyorum... Bu kasayı kullananlara sesi nasıl? Çok ses çıkarıyor mu yani tahammülü 15-16 db dir ses sınırında.. dikkat gerektiren işler yaptığımdan kasam sessiz olmalı. 922 kullanıcıları nolur yardım edin...
Sadece ses'den bahsetmişin, 1 kelimen bile soğutma olmamış, soğutma ile ilgilenmiyorsan bu kadar kaliteli bir kasa secmene gerek yok...
rekor denemiycem arkadaşım ancak overclock tabi ki yapıcam 3.8 - 4.0 arası... ve günlük aşırtmalı kullanmıycam, sadece adobe premiere vs kullanırken yaparım... bu yüzden günlük kullanımda sessiz olması önemli.
Eğer sessizlik çok önemliyse RC-1000 sizin için biçilmiş kaftan.
aynen öyle leech testlerini izledim ve geri iade şansımıda kullanarak aldım eğer sesli olsaydı iade edecektim şuana kadar sorunsuz tık yok maşallah
Hayırlısı olsun
Cm mı allah bıdaha gostermesın o markayı bana bır sıstem topladımkı dıllere destan.Gel gorkı Cm rc-690 dunyamı karartıyor..iş makinesi gibi gümbür gümbür
quote:
Orijinalden alıntı: Witch_King_
Cm mı allah bıdaha gostermesın o markayı bana bır sıstem topladımkı dıllere destan.Gel gorkı Cm rc-690 dunyamı karartıyor..iş makinesi gibi gümbür gümbür
Burada bahsedilen rc-690 değil, genelleme yapmayınız
quote:
Orijinalden alıntı: Witch_King_
Her tarafı iyi soğutma için kalbur gibi olan kasadan sessizlik bekleyen akıl, nasıl bir akıldır?
uzerinde 2 23mm 1 120mm fan geliyor..Kullanıyorum su an sesle ilgili problem yaşamadım..
CoolerMaster HAF922 sistemde bu kasayı kullanıyorum kasa fanlarında ses yok denecek kadar az kasa hakkında aklına takılan konu ses ise ferah olabilirsin epey sessiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme