Şimdi Ara

Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Cooler Master: HAF 922 ve Xilence XP800 Power İkisi birlikte satılıktır Power sorunsuz Garantisi 2+3 Yıldır fatura resminde gözüküyo garanti başalangıcı forumdan almıştım 1200 watlık aldıktan sonra boşa çıktı kasada bana küçük geldiği için haf x e geçtim oda boşa çıktı 1 senedir kutuda duruyo ikiside kasada power gibi forumdan alınmıştır aldığım arkadaş siyah sprey boya ile boyamış kurumdan montaj yaptığı için boya soyulmuş ben böyle kullanmıştım optik sürücü yerlerindeki vidasız tutucuların bazılarının yaylarında sorun vardır normalde USB 3.0 Yoktur ama ben taktım şuan resimlerde görülmektedir tavanda 2 adet 14cm lik mavi ledli Fan Vardır önde kırmızı 20cm fan 14 cm arka fan Vardır Resimlerde görüldüğü Şekildedir kasa kutu içeriği tamdır Bursa içi elden teslim Edebilirim Bursa Dışından almak isteyen olursa önce ödeme sonra kargo şeklinde olabilir kargo ücreti alıcıya aittir Fiyat Sondur

Fiyatı : 250 TL

Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power
     Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power
     Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power Cooler Master: HAF 922 USB 3.0 ve Xilence XP800 Power

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm ye donus yok

• quote:

Orijinalden alıntı: cesiaga

Pm ye donus yok

Aynı soruya neden cevap yazayım
  • O zaman alayim sizin dediginiz olsun.

• Kısmetse ürün tarafımdan alınmıştır EFT yapıldı Pazartesi para hesaba geçince kargo çıkışı yapılacaktır. İki tarafada hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.