Şimdi Ara

Cooler Master HAF-X Full Tower - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.442
Cevap
18
Favori
171.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bafican

Üst fan benimdekinde vardı. TRdeki bütün HAFlarda var muhtemel.

sanırım yanlış anladınız 1 tanesi zaten var 2. si opsiyonel diyor eğer 2 tane almak istersek alabiliyoruzmu demek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

quote:

Orijinalden alıntı: bafican

Üst fan benimdekinde vardı. TRdeki bütün HAFlarda var muhtemel.

sanırım yanlış anladınız 1 tanesi zaten var 2. si opsiyonel diyor eğer 2 tane almak istersek alabiliyoruzmu demek istedim

dostum bence o fan yeter...yani 2 taneye gerek yok diye düşünüyorum...istersen tabi o boyutlarda fan bulabilirsin...
  • Ha evet pardon şimdi anladım. 2. yi dışardan extra almanız gerekir %99.
    Ayrıca evet 1 tanesi gayet yeterli çok OC meraklısı değilseniz. O fansız olan kısımdan zaten hava çıkışı var ciddi miktarda :).
  • Beyler Fireball da, Haf X + LC 1000 Watt Gold Sertifikalı Psu ile 756 TL ' ye geliyor fiyatı, bu PSU nasıldır, ilk izlenimlerim olumlu ve fiyatı nasıl sizce?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_44553458/mpage_1/f_/key_power%2C1000//tm.htm#44845144

Psu üst seviye güç kaynakları tavsiyelerinde mevcut kasa/güç kaynağı bölümünde. CWT üretimi gold sertifikalı 5 yıl garantili yukarıdada alan arkadaşların yorumları var
  • PSU ortalama 360 TL civarına geliyor. Bu fiyata 1000W normal sayılır. Marka olarak yabancı forumlarda adını duymuştum. Ama burada pek kullanan yoktur sanırım.
  • biraz saçma olcak ama imkanınız olsa hangisini alınası bir kasa xpredator mu bu mu yani arada ki fiyat farkına değer mi malzeme vs gibi yönlerden
  • Emin olki değer dostum iç malzeme kalitesi dış malzeme kalitesi xpredator a göre çok daha yüksek.Fan kaliteside aynı şekilde.Bana göre kıyaslanamaz

Benim Haf X'imde perşembe geliyor inşallah
  • @theyapici

Bir önceki sayfadaki mesajlarımı okursan cevabı bulursun.

@CiNDeRMooN_35

Hayırlı olsun şimdiden.

Yeni yıl hediyesi gibi olacak senin için.
  • execalibur inceledim yorumlarınızı gerçekten alınası bir kasa istanbul'dayım bende akortek getiriyormuş kasaları bugün topkapı vatan'a gittim akortek bize vermiyor diyolar.kendi sitesi var mış teknobiyotik diye orda satılıyor.Ben genelde %20 yada 25 tarzı indirimleri kollayark alıyorum pc bileşenlerini.Ama bunda öyle bir şansım yok anlaşılan Vatanda hafx 932 var sadece:(.384 lira taksitli teknobiyotik de fiyatı var kargo beleş.
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-x-full-tower-extreme-gamer-siyah-kasa.html.Ay sonunda verecez siparişi. Tek eksiğim kaldı bir kasa ve psu kasa süper valla.Teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theyapici -- 21 Aralık 2010; 20:55:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

execalibur inceledim yorumlarınızı gerçekten alınası bir kasa istanbul'dayım bende akortek getiriyormuş kasaları bugün topkapı vatan'a gittim akortek bize vermiyor diyolar.kendi sitesi var mış teknobiyotik diye orda satılıyor.Ben genelde %20 yada 25 tarzı indirimleri kollayark alıyorum pc bileşenlerini.Ama bunda öyle bir şansım yok anlaşılan Vatanda hafx 932 var sadece:(.384 lira taksitli teknobiyotik de fiyatı var kargo beleş.
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-x-full-tower-extreme-gamer-siyah-kasa.html.Ay sonunda verecez siparişi. Tek eksiğim kaldı bir kasa ve psu kasa süper valla.Teşekkür ederim...

Anlaşılan kararın HAF-X'den yana.

Teknobiyotik dahil yukarıdaki mesajımda yazdığım firmalarla beraber 5 yerde satılıyor an itibariyle. Dolar yükseldiği için fiyatı da artmış kasanın. Ortalama 380-420 TL arası seyrediyor. Firmaların hepsi forumca güvenilir yerler. Fiyatı ve ödeme kolaylığı senin için hangisinde uygunsa oradan almanı öneririm.

• AEROCOOL XPREDATOR İLE COOLERMASTER HAF X ARASINDA ÇOK KALMIŞTIM....BENİM SEÇİMİM HAF X TEN YANA OLDU AMA DAHA ALMADIM O AYRI MESELE KISA ZAMAN İÇİNDE ALACAĞIM BU ÜRÜNÜ BİRAZ DAHA SIRA VAR HAF X E GELMESİNE AMA İNŞALLAH CLUB A BENDE KATILCAM RESİMLERLE
  • Yaa arkadaşlar ben bu kasayı alalı 2 ay oldu. firebal da almıştım. 380 Tl'ye. zaten fazla söze gerek yok. Beni de ekleyin.
  • Ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Beyler Fireball da, Haf X + LC 1000 Watt Gold Sertifikalı Psu ile 756 TL ' ye geliyor fiyatı, bu PSU nasıldır, ilk izlenimlerim olumlu ve fiyatı nasıl sizce?

Ben kullanıyorum. i7 950, 580 GTXli sistem var. Maddi durum müsaitse tavsiye ederim .
  • Kasam geçtiğimiz perşembe almış bulunmaktayım.Şuanda ist. dayım kasa izmirde
    Üniversitenin yarı yıl tatilinde kavuşucam kasama.Resim eklerim.Sizde beni ekleyin
  • vatanda %25 indirim var yarın alıyorum 330 tl ye ekleyin benide
  • şansa bak kasayı aldık vatan inidrim yaptı.Montaj yaparken sorun yaşayan oldumu ekran kartını filan takarken arkadan vidalama yerini bastırmak gerekti fanlar biraz sesli geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntel35 -- 29 Aralık 2010; 15:36:16 >
  • vatandaki indirimi fırsat bilip 332 tl den verdim siparişi inşallah cumaya kadar gelirde yeni yıla yeni kasam ile girerim
  • Beyler Vatan da ki HAF X 942 ile, HAF X aynı kasa mı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.