Şimdi Ara

Cooler Master HAF932 MODDİNG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emrecim hayırlı olsun 10 numara bir mod olmuş süper çok beğendim. bir araya geleyimde banada bi güzellik yapıver :))
  • Emre güle güle kullan çok güzel olmuş Yalnız benim kasanın içi karanlık kaldı o RGB şeritlerden bi metre hediye edersin heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: komiks

emrecim hayırlı olsun 10 numara bir mod olmuş süper çok beğendim. bir araya geleyimde banada bi güzellik yapıver :))

saolasın ugur kardesşim gel bi gün çayımı iç ayıp ettin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Emre güle güle kullan çok güzel olmuş Yalnız benim kasanın içi karanlık kaldı o RGB şeritlerden bi metre hediye edersin heralde

sanada yapalım ondan deli olur emin ol walla katotlara 10 basar benim gözümde denemeni tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XantoM -- 22 Aralık 2009; 13:01:02 >

• Kasanın içindeki hortum,boya falan UV olduğu için öncelikle UV ışık kaynağı takıcam ama şerit led çok güzel görünüyor renk değişimi de olması iyi olmuş.İlerde bunu da ekleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Kasanın içindeki hortum,boya falan UV olduğu için öncelikle UV ışık kaynağı takıcam ama şerit led çok güzel görünüyor renk değişimi de olması iyi olmuş.İlerde bunu da ekleyebilirim

Eklemeni tavsiye ederim görüntü ortada
  • en son resimdeki renk çok güzel görünüyor .elinize sağlık
  • canavar gibi walla
  • walla 10 numara olmuş ellerine sağlık ,güle güle kullan
  • Çok güzel bir mod olmuş.
    Yahu ben neden radın yanlarını siyahaya boyamamışım?
    ilk fırsatta yapacağım bunu.Önpaneldeki açma kapama butonuda aynı benimkine benziyor baya şık durmuş.
    güle güle kullan ,çok değişik bir mod olmuş..
  • Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için inş göz zevkinize hitap eden bir mod olmuştur
  • Gerek işçilik gerek kullanılan malzeme herşey belli ediyor kendini
    detaylarını görebiliyorum fakat anlatmakla bitmez görünüyor
    Ellerine sağlık Emre güzel bir sistem olmuş yakında
  • Kaliteli malzeme kaliteli işçilik
  • dostum gerçekten çok güzel olmuş.

yalnız şu rgb led dediğin şeyi biraz açıklayabilir misin? nasıl yapılır, parçalar nedir vs. vs. link varsa o da iyi olur.
  • RGB ledeler şerit halinde hazır satılıyor birzmanlar çok sattım forumda
    Temel renkler kırmızı,yeşil,mavi trimpotlarla farklı renklerde eldeedilebiliyor

Cooler Master HAF932 MODDİNG
  • bu led olayı ile birlikde katot neon lambaların papucuda dama atıldı ,ben bile düşünebilirim.Bilgi anlamında nerelerden temin edebiliriz ve bu renk geçişleri için olan devreleri nasıl almalıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

bu led olayı ile birlikde katot neon lambaların papucuda dama atıldı ,ben bile düşünebilirim.Bilgi anlamında nerelerden temin edebiliriz ve bu renk geçişleri için olan devreleri nasıl almalıyız?

Ben ankaradayım ankarada konya sokakta cok rahat bulunu bilecek bi ürün renk geçişini sağlıyan devrenin fiyatı 20 tl benim kullandıgım 256 renk yapabilen ise 50 tl zevk ve bütçe işi bi yönden. Bende eskiden katot kullanıyordum ama dedimki bu led hem daha az elektirk tuketiyo hem daha az sınıyo hem daha çok ışık veriyo neden bunu yapmıyayım ben güzel olduğu kanaatindeyim katotlara göre katot tek renk sonucta

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

dostum gerçekten çok güzel olmuş.

yalnız şu rgb led dediğin şeyi biraz açıklayabilir misin? nasıl yapılır, parçalar nedir vs. vs. link varsa o da iyi olur.

Link malesef yok kardesim şerit led dediğim gibi reklam işi ile uğraşan yerlerdede bulabilirsin metre olarak satılıyor ankarada 25 lira metresi ben 1 metre bile kullanmadım bu kasaya bu kadar net aydınlatıyor kasada kullanılar iç mekan RGB şerit led bir adet swich renk değiştirmek için kısa devre yaptırıyo başka bişeyi yok bide on off açma kapama düğmesi ledlerin arkasında kendinden bant var zaten 3M marka

• kardeşim eline koluna sağlık. bu defa gayet güzel bir modifiye ye imza attın. genelinde mod işinde yanında olsamda bu defa haf modlarken fazla yanında olamadım kusura bakma ama yinede güzel bir işçilik oldu. hoş montajlama sökme gibi ameleliği hep bana yıkıyodun oda ayrı:D bunu yapmasına yaptık da benim haf kasayı ne zaman tamamlayacaz bide onu söyle:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: resrad

kardeşim eline koluna sağlık. bu defa gayet güzel bir modifiye ye imza attın. genelinde mod işinde yanında olsamda bu defa haf modlarken fazla yanında olamadım kusura bakma ama yinede güzel bir işçilik oldu. hoş montajlama sökme gibi ameleliği hep bana yıkıyodun oda ayrı:D bunu yapmasına yaptık da benim haf kasayı ne zaman tamamlayacaz bide onu söyle:)

eyw kardesim sen iste yarın başlıyalım kasa senin zevk senin işçilik benim iyimi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.