Bildirim
Cooler Master Hyper 212 Evo fan sorunu
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
Fanı kendi kendine bozuldu, parmakla dürtünce düşük devirde dönmeye başlıyor. Bu fanın yerine başka bir fan takılabilir mi? Problemim fan mı yoksa başka bir sorun mu var bilemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
4pinli 12cm baska bir fan takabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RPDiFOR
quote:
Fanı kendi kendine bozuldu, parmakla dürtünce düşük devirde dönmeye başlıyor. Bu fanın yerine başka bir fan takılabilir mi? Problemim fan mı yoksa başka bir sorun mu var bilemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
4pinli 12cm baska bir fan takabilirsiniz
Kablonun olduğu yer üfleme yönüymüş, ben kablolu kısmı soğutucunun üzerine gelecek şekilde montajladım, ojinali de öyle montajlıydı. Anlamadığım diğer türlü olması gerekmez mi?
https://forum.donanimhaber.com/m_57578252/tm.htm Şu konudan baktım da.
-
Aynı soğutucu dan kullanıyorum montaj dogru benimde basıma bir kere geldiği için söylüyorum kasanızı kapattığınızda fana birsey temas ederek donmesini engelliyor olabilirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RPDiFOR
Aynı soğutucu dan kullanıyorum montaj dogru benimde basıma bir kere geldiği için söylüyorum kasanızı kapattığınızda fana birsey temas ederek donmesini engelliyor olabilirmi?
Yok hocam, kasayı açıyorum dönmüyor fan, elimle bir tur çevirince düşük devir dönmeye başlıyor. Eski işlemci fanını denedim çalışıyor, sanırım fan bozuldu. Yeni bir soğutucu almam lazım, su soğutuculu düşünüyorum. -
quote:
bende Cooler Master Hyper 212 Evo kullanıyorum.. orjinal kutudan çıkan fanı degiştirdim CORSAIR AIR SERİSİ AF120 120MM MAVİ LED FAN taktım . ama fan yönleri nasıl olcak ??? -
4pinli fanlar belli bir ısıdan sonra dönerler.
Eğer biostan ayarlar standat değilse, işlemci ısınana kadar dönmeyebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X