Şimdi Ara

COOLER MASTER HYPER T4 ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün gittim msı 970-g43 anakartını ve COOLER MASTER HYPER T4 işlemci fanını aldım gayet güzel bi şekilde macununu sürdüm taşırmadan ve kablolarıda düzgün taktım kitapcığına bakarak herşeyi harfi harfine aptım fakat gta 5 e gireyim dedim 50 dereceye kadar geldi vatan bilgisayarda yorumlara baktım insanlar max 45 görüyorum diyor benimki boşta 40-44derece arası çalışıyor acaba sorun neden kaynaklanıyor işlemcim phenom 965 acil yardım edermisiniz şu an moralim çok bozuldu yorumlara bakarak güvenipde almıştım hayal kırıklığına uğradım resmen :( anlamadığım olay boşta nasıl bu kadar yüksek oluyor yükte 50 normal ama boşta 40 derece hiç normal değil acaba format atsam düzelirmi anakart değişikliği format gerektirirmi acil cevap verin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melevoski -- 3 Haziran 2016; 0:37:26 >

• melevoski M kullanıcısına yanıt
    birde şçyle bi sorun var kasmayan donmayan gta 5 anakartı ve fanı değiştirince donmalar yapmaya başladı eski anakartımve işlemci fanımda hiç bu sorunu yaşamadım ben çok ilginç şeyler oluyo pc ye yandex açıkken ferlan donuyo önceden bu tğr olaylar yaşamıyordum sorun işlemcidenmi kaynaklanıyor yoksa formatmı lazım lütfen yardım edin .
  • melevoski M kullanıcısına yanıt
    Yorumlarda genelde oda sıcaklığını kasa hava sirkülasyonunu belirtmiyorlar bu da yanıltıcı olabiliyor. 26-27 derece oda sıcaklığında işlemciyi 30 derecede tutmak ile 20 derece oda sıcaklığında işlemciyi 30 derecede tutmak bir değil. Termal macunun kalitesine güveniyorsanız ve fazla sürmediyseniz ya soğutucunun performansı bu ya da bir yerde hata var. Termal macunu işlemcinin ortasına mercimek büyüklüğünde sıkıp soğutucuyu oturtun ve hafif sağ sol yapıp yayılmasını sağlayıp sabitleyin.
  • Kulesi dikey mi duruyor yatay mı, yatay ise soğutamiyor olabilir, ben gecen ay elden çıkardım t4, 1 fan ile oda sıcaklığında, boşta 30-35 derece idi.yukte 60 a dek çıktığı oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RASP kullanıcısına yanıt
    kule derken soğutma bloğunu diyosan ekran kartına doğru bakıyor halbu ki kocaman soğutucu nasıl böyle ısınıyor aklım almıyor yandex açıkken 40-42 derece kapalı iken 30-34 derece arası normalmi sizce birde anakartımda arka usb 3.0 ve cpu fan pin lerinden bitanesi çalışmıyo anakartımı garantiye vermeyi düşünüyorum ama bios güncelleyince düzelme şansı varmı onuda öğrenmek istiyorum çünki eski anakartımı çıkarıp hemen bunu taktım hiç format felan atmadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melevoski

kule derken soğutma bloğunu diyosan ekran kartına doğru bakıyor halbu ki kocaman soğutucu nasıl böyle ısınıyor aklım almıyor yandex açıkken 40-42 derece kapalı iken 30-34 derece arası normalmi sizce birde anakartımda arka usb 3.0 ve cpu fan pin lerinden bitanesi çalışmıyo anakartımı garantiye vermeyi düşünüyorum ama bios güncelleyince düzelme şansı varmı onuda öğrenmek istiyorum çünki eski anakartımı çıkarıp hemen bunu taktım hiç format felan atmadım ?

yukarıda ki gibi ise

bu şekilde düzeltin bi

• quote:

Orijinalden alıntı: RASP

quote:

Orijinalden alıntı: melevoski

yukarıda ki gibi ise

bu şekilde düzeltin bi

O soğutucuyu AMD sisteme 2. şekilde takamazsın.
    Sadece 1. şekildeki gibi takılıyor.

Yapılması gereken kasanın üst kısmına fan takarak sıcak havanın atılmasını kolaylaştırmaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RASP kullanıcısına yanıt
    kardeş sorunu çözdüm bios güncelledim anakartın sitesinde birde usb 3.0 driveri varmış kurunca takır takı çalıştı fakat bu seferde gta 5 de fps düşüş yaşadım :D biri düzelse biri bozuluyo şaka bi yana 38 dereceyi geçmiyo gta 5 e girdiğim halde süper bi işlemci fanıymış boşuna çamur atmışız :) şimdide gta yı halletmem lazım halledersem kral benim :D COOLER MASTER HYPER T 4 Ü ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.