Merhaba dostlar,cooler master k350 kasaya hangi soğutucuyu önerirsiniz. Galiba 12 cm fanlı soğutucular benim kasaya göre değil bende 92 mm lik soğutuculara bakıyorum. Hangisi daha iyi 92 mm fanlardan performans bekleyebilirmiyim?Veya kasama sığabilecek 12 cm fanlı soğutucular varmıdır.
O PARALARA XIGMATEK GAIA 3 ADET ISI TAŞIYICI BAKIR BORULARI DAHA HACİMLI VE FAN DAHA BÜYÜK HAVA AKIŞI DAHA FAZLA .
BUTÇEDE CIKA BİLİYORSAN ZALMAN 10X VE 11 X E XIGMATEKTEDE AEGIR VE DARKKNIGHT YE BAKABİLİRSİN AEGIRDA 6 ADET BAKIR BORU MEVCUT VE FİYATINA GÖRE ÇOK CAZİP.
Hocam ben kule tipi istiyorum, dark knight'a baktım güzel ürün ama 16 cm benim kasa max 15 cm yüksekliğe sahip soğutucuları destekliyor, aegırda aynı şekilde 16 cm Zalmanlar çok iyimiş ama onlarda 154mm yarım cm den bir sorun çıkarmı bilmiyorum kapağı zorlar,çizer,öylede olucağına 92 lik almak daha mantıklı,benim asıl sorum kapağa değmiş zor sığmış 120 almakmı daha iyi soğutur,yoksa rahat 90mm fanlı soğutucu almakmı kasa içi sirkülasyonda daha iyi olur onu bilmiyorum,
RC-K350-KWN1-EN ürünün kodu tam olarak buysa sığar kardeşim bombeli kapak kasa genişliği 200m total max kayıp 3cm olur mümkün olan en kısa sürede yapılmış bir şekilde resim atıcam
K350 (RC-K350-KWN2-EN ise olmaz kapakları düz. coolermasterın sitesinde ikisine de ayni ölçü verilmiştir aklın matığın varsa ikisinin aynı olmayacağını kestirirsin.
ben piyasa da hiç kwn2 görmedim.
metekmete
kullanıcısına yanıt
Kardeşim araştırmışsın biraz,saol,benimki bombeli kwn1-en, piyasada Türkiye için kwn2 düz kapaklı olan sadece,o yüzden ben yurtdışından getirtdim bombeliyi. Bakıyorum şimdi ben kasaya işlemci soğutucusunu yarısı düz olan yere gelir bombeye gelmez gelse süper olur,yani bi hyper 212 evo alsam soğutucunun yarısı bombeye girer üstten 3 4 cm yine düz olan yere bakıyor, yani sığmıyor o yüzden ben kapakdan hesaplıyorum yani max 15 cm olmalı bana.
Birde benim anakart küçük kısa boylu,büyük anakartlarda işlemci yuvası daha aşağıdaysa eğer o zaman soğutucu bombeye gelebilir.Akşam ayrıntılı resimler atacağım hocam
Dostlar ben tam ölçü için kasayı açtım açınca temizlik felanda yaptım ,neyse işlemci üzerinden metreyle ölçü aldım,tamı tamına işlemci üzerinde kapağa 156mm var. Bu bombeli kısıma gelicek olursak resimlerdede görüceksiniz işlemci tam bombenin kenarında yani örnek 212 evo alsam bombeye değil düz olan yere değecek uçları ve olmayacak ne yapacagım bilmiyorum bu anakartın vidalarını biraz daha sıksam acaba 160 mm bulurmuki hay böyle kasa yapanın yaw bunlar koskaca firmalar neden böyle 1 cm lik pislik yapıyorlar anlamıyorum şimdi ben resimleri atayım
Son olarak şunu soruyorum 92 lik hyper 103 felanmı yoksa ucu ucuna sığan thermaltakemi veya 156mm den küçük soğutucu varmı yardım edin kardeşlerimm