Şimdi Ara

Cooler Master Infinite Evo - İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
4.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vatandan ürünü aldım indirim ile daha takmadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Vatandan ürünü aldım indirim ile daha takmadım henüz.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaVeR

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Vatandan ürünü aldım indirim ile daha takmadım henüz.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Teşekkür ederimYüksek performans sistem boşta iken 33 dereceye kadar düşüyor sıcaklık.

• bende Cooler Master Infinity Evo R9-NBC-INEK-GP Notebook Soğutucu aldim ama sağ taraftaki fandan kulağı aşırı derecede tırmalayacak kadar ses geliyor söküp kontrol edeyim dedim ama vidaları göremedim muhtemelen ayak lastiklerinin altındadır ama orası da çok sert yapıştırılmış bilen var mıdır nasıl sökebiliriz
  • sökmeyi başardım ama maalesef ne yaptıysam sesi kesemedim hatta iyimi yaptım bilmiyorum ama makine yağı ile de yağladım. umarım yağlamadan dolayı toz kapmaz
  • Bende ürünü yeni aldım...Lakin kısık ayarda bile motor sesi çok yüksek acaba neden yardımcı olabilecek kimse varmı....Ben 69 tl ye aldım...

http://www.ebrarbilgisayar.com/cooler-master-infinity-evo-notebook-sogutucu-siyah-pmu291595
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond067

sökmeyi başardım ama maalesef ne yaptıysam sesi kesemedim hatta iyimi yaptım bilmiyorum ama makine yağı ile de yağladım. umarım yağlamadan dolayı toz kapmaz

Hocam nasıl söktünüz acaba arkada bir vida buldum ortadaki tırnakları zorladım açamadım, usb şeysi içeri göçtü koptu nasıl oldu anlamadım onu yapmak için açmak istiyorum açamadım bir
  • yanlış hatırlamıyorsam lastiklerin altından vidaları söktükten sonra tırnakları çakı bıçağı yardımıyla ite ite açarak söktüm.biraz zor ama yapılabiliyor ama ses kesilmiyor.yağlama da yaptım ama maalesef aynısı oldu
  • Öncelikle bu soğutucular,fanların tozlanmasını geciktirdiği ve sisteme ve ergonomiye karkılarından dolayı kullanılabilir sistemler. Ancak Serin tutmaları için fanlarının en yüksek devirde dönmesi gerekiyor,bu da ses yapıyor. Mantık bilgisayarın altına soğuk hava üfelemekten ibaret.
    1. Önce bilgisayarı komple söküp fanı temizleyip,işlemcinin termal macunuu kaliteli olanla yenileyin.
    2. Güzel bir soğutucu kullanın.

Soğutucular gerekli olsa da sistemin sıcaklığını 15 derece kadar düşürmesi bana pek mantıklı gelmiyor. Bu değerler kasadan kasaya fark edebilir. Alüminyum kasaya sahip ve ince notebooklar daha çabuk soğurken,plastik ve alt kapağında az hava girişi olan modeller bu derece soğuyamayacaktır. O nedenle bir arkadaş 10 derece aşağı görebilirken,diğeri ancak 3-5 derece aşağısını görebilir sıcaklık değeri olarak.
  • sizce bu soğutucuyla 5 volt 1 amperlik bir güç adaptörü kullansak bi sıkıntı çıkartır mı ? usbden kaç amper çekiyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBlack

sizce bu soğutucuyla 5 volt 1 amperlik bir güç adaptörü kullansak bi sıkıntı çıkartır mı ? usbden kaç amper çekiyor acaba

ben adaptör yerine olan bi usb buldum taktım çalışıyor sıkıntısız, usb portu mu çıktı sizde de
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

quote:

sizce bu soğutucuyla 5 volt 1 amperlik bir güç adaptörü kullansak bi sıkıntı çıkartır mı ? usbden kaç amper çekiyor acaba

ben adaptör yerine olan bi usb buldum taktım çalışıyor sıkıntısız, usb portu mu çıktı sizde de

Çıktı mı derken anlamadım hocam, adaptörle kullanma isteğim vardı zaten satın almadan önce ama hangi tür kullancağımı bilmiyodum dostum , senin kullandığın nasıl bi şey acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brnk

quote:

Çıktı mı derken anlamadım hocam, adaptörle kullanma isteğim vardı zaten satın almadan önce ama hangi tür kullancağımı bilmiyodum dostum , senin kullandığın nasıl bi şey acaba

Ben kendi usb kablosu ile kullanıyordum sonra usb girişi kırıldı onu kastettim çıktı mı derken, ben de mecbur adaptör yerinden kullanıyorum şimdi, traş makinesinin adaptörü vardı 3.6v onu taktım hızlı çalışmadı fan güç yetmedi şimdi aşağıdaki usb kablosunu aldım adaptör yerine giren uç var bi tane 5v olan adaptörle sorunsuz çalışır heralde sanırım psp adaptörü kafasıyla aynı

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/usb-coklu-sarj-cihazi-10-in-1-universal-sarj-93804633

• Fan çıkışına bağlanan bir cihaz yok mu ? daha etkili olmaz mıydı o ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.