Şimdi Ara

Cooler Master Masterbox MB520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu kasayı almayı düşünüyorum da Fanları kaç RPM bir türlü bulamadım Doğru bir Şekilde bunu söyleyebilecek var mı?

• https://www.coolermaster.com/catalog/legacy-products/cases/masterbox-mb520-rgb/#specifications

Cooler master, Sickleflow serisi fanlarını kullanıyorlar. Modeline göre ARGB, RGB veya düz versiyonu olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RPM ine hic bakmadım.Ama cok sevdigim bir kasaydı.1 sene severek kullandım.

• Alacaksan burada fiyatı uygun.

inventus
    COOLER MASTER MASTERBOX MB520 ARGB TEMPERED GLASS Mid-Tower Pencereli Adreslenebilir 4xFan (3xARGB) Fan (MCB-B520-KGNN-RGA) Kasa - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10873
  • huso kullanıcısına yanıt

Neden artık kullanmıyorsunuz peki

• Sen bosver, satmistir pc yi komple, gitmistir kasa... Önü mesh olmayan kasa alma.. bunun mesh lisi vardi, bulabilirsen onu alirsan daha iyi yahut günce mesh yapili kasalara bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 8 Mart 2022; 10:34:58 >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt

Evet Cooler Master TD500 var önü Mesh 1800rpm 63cfm modunda çalışıyor üs tarafa da 360mm radyatör takılabiliyor onu düşünüyorum zaten 2.el alacam Boş kasa fakat 2. ellerin bile 1K fiyatları var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cooler Master H500
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sistemi komple sattim.Yoksa 10 sene kullanirdim o kasayi cok sevdigim bir kasaydi.

Mesh olmazsa soyle olur boyle olur deniyor benim su anki kasam da mesh degil TT V35 Kasa var.Ben seviyorum boyle kasalari onde 3 tane 140 lik fan var ustte de 2 tane 200 luk fan var.İstersen alta da 2 tane 120 lik tak.CM 520 yi 10900 ile kullandim.Bunu da 12600K ile kullanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.