Şimdi Ara

Cooler Master MASTERLIQUID PRO 240 kutu açılımı ön inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Masterliquid alıcam 240 birde nf f12 fan alıcamda nerden alabilirim amazon trabzon getirmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Cooler masterliquid pro 240 kendi fanlarını mı kullaniyim yoksa amazondan Noctua NF-F12 Industrialppc-3000 PWM bunumu alayım 1500 2000 rpmli fanlar türkiye gelmiyor
  • Squiadtr kullanıcısına yanıt
    industrial fan demek yani endüstriyel demek konfor yok ama dayanıklılık olması gerekenin en sonu demek. hani server olsa yada bit mining yapsan tamam ama endüstriyel fan almana gerek yok. zaten su soğutma alıyorsun 600 devirde dönse yinede ısınmaz. bende i7 4820k var. 900 devirde ilk mesajdaki noctua modelleri varki onların hava üfleme hacmi düşük tip ama sessizlikte üstün olan model, test verilerini paylaştım yukarıda. o yüzden illa değiştireceksen sessiz fan tavsiye ederim ama dediğim gibi hard oc yapmayacaksan. ama bana sorarsan kendi fanlarıda gayet başarılı bende devirlenirken çıkır çıkır diye ses çıkardığından ve genelde gece sessiz ortamda internete girdiğimden rahatsız oldum değiştirdim. yoksa para harcanacak bir ihtiyaç değil. sadece zevk meselesi. bir yıl normal fanları kullan biraz eskiyince noctua alırsın derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

industrial fan demek yani endüstriyel demek konfor yok ama dayanıklılık olması gerekenin en sonu demek. hani server olsa yada bit mining yapsan tamam ama endüstriyel fan almana gerek yok. zaten su soğutma alıyorsun 600 devirde dönse yinede ısınmaz. bende i7 4820k var. 900 devirde ilk mesajdaki noctua modelleri varki onların hava üfleme hacmi düşük tip ama sessizlikte üstün olan model, test verilerini paylaştım yukarıda. o yüzden illa değiştireceksen sessiz fan tavsiye ederim ama dediğim gibi hard oc yapmayacaksan. ama bana sorarsan kendi fanlarıda gayet başarılı bende devirlenirken çıkır çıkır diye ses çıkardığından ve genelde gece sessiz ortamda internete girdiğimden rahatsız oldum değiştirdim. yoksa para harcanacak bir ihtiyaç değil. sadece zevk meselesi. bir yıl normal fanları kullan biraz eskiyince noctua alırsın derim ben.

Aynen, bu fan meselesi zevk meselesi. Bende de Noctua İndüstrial 3000 Pwm var iki adet. Bunları PSU'ya direkt takıp çalıştırdığımda sanki Drone varmış gibi çalışıyorlar. Yere yüzü koyun yatırıp öyle denediğimde nerdeyse havalancaktılar. Çok kuvvetli ama olağanüstü gürültülü çalışıyorlar.

Belki bir fan kontrolcüyle sesi belli bir düzeyde elimine edebilirsin. Ama çok sessiz çalışacaklarını da pek aklım kesmiyor doğrusu. Üst seviye OC yapacaklara giden bir fan tipidir indüstrial fanlar. Ben daha çok yazılımla kontrol edilebilen Thermaltake veya NZXT Aer RGB gibi fanları seviyorum. Zaten iki markadan da var bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalistikBomba -- 6 Şubat 2017; 1:49:28 >

• BalistikBomba B kullanıcısına yanıt
    bende noctua 12cm 4pin pwm var 2 adet radyatör için aldığım birde kasanın egzoz fanı eskidi ömrü bitiyordu fazla ses çıkarmaya başlayınca orayada 14cm 3pin noctua fan aldım. 3 tip kablo var. 900-1200-1500rpm şeklinde. ben 900pwm olan kabloyu taktım geçti gitti. ha ekran kartım asus gtx1080. 1080 üzerinde 4 pin fan girişi var. eğer egzoz fanını gtx1080 ekran kartına takarsan akran kartı kasanın egzoz fanını hızlandırıyor ekran kartı ısındıkça. tam fantezi işi. kendimce dedim bu gidişle kafayı çizerim bu işin sonu yok gittim 3 pin aldım taktım bitti gitti. belli noktadan sonra zevk ve heves işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

bende noctua 12cm 4pin pwm var 2 adet radyatör için aldığım birde kasanın egzoz fanı eskidi ömrü bitiyordu fazla ses çıkarmaya başlayınca orayada 14cm 3pin noctua fan aldım. 3 tip kablo var. 900-1200-1500rpm şeklinde. ben 900pwm olan kabloyu taktım geçti gitti. ha ekran kartım asus gtx1080. 1080 üzerinde 4 pin fan girişi var. eğer egzoz fanını gtx1080 ekran kartına takarsan akran kartı kasanın egzoz fanını hızlandırıyor ekran kartı ısındıkça. tam fantezi işi. kendimce dedim bu gidişle kafayı çizerim bu işin sonu yok gittim 3 pin aldım taktım bitti gitti. belli noktadan sonra zevk ve heves işi.

Gerçekten öyle. Çok güzel fanlar var. Te gidip onlardan sipariş veriyorum. Elimdeki fanları yazayım:

Nzxt Aer RGB 5 adet ve 2 adet Hue kontrolcü...
    Thermaltake Riing RGB 3 adet, fan ve RGB kontrolcüsüyle...
    Noctua NF-F12 PWM 3 adet...
    Noctua İndüstrial 3000 PWM 2 adet

Mid tower bir kasa, aldım elime Dremel testereyi, orasını burasını kesip ekstra fan yerleri açtım. PC toplama işim bitince ortaya bakalım nasıl birşey çıkacak?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.