Şimdi Ara

Cooler Master s200 aldım. İade mi etmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fazla araştırmadna birazda şansıma güvenerek sipariş verdim. Yaklaşık 60 TL ye bu fanı aldım. Şimdide pek hoşuma gitmedi kutusunu hiç açmadan iade etsem olur mu ?

http://www.sanalpazar.com/Cooler-Master-S200-Rr-uah-l9c1-gp-Intelamd-Cpu-Fan__isp33795868

Benim isteğim sessizlik. ama idda ettiği kadar sessiz olmadığı yönünde şikayetler var. performansta şüpheli. Pek beğenilmemiş.

Bu daha mı iyi olur.

ximatek gaia

http://www.vatanbilgisayar.com/gaia-sd1283-intel-lga775_1156_1366--amd-am2_am3-islemci-sogutucu.html

gaia ya da olumlu yorumlar almış gördüğüm kadarıyla. Son olarak size danışayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 13 Haziran 2015; 3:34:27 >

• Güncel
  • Israrla güncel.
  • Yinede güncel.
  • Pes etmem.
  • Fanın sesli veya sessiz olması tamamen devriyle alakalı. O fanı alırsın devrini de 1000 rpmye ayarlarsan çalıştığını bile anlamazsın. Tabi devri düşürünce sıcaklık da bir miktar artacak. O fiyat aralığında zaten hem iyi soğutan hem de sessiz bir fan bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Fanın sesli veya sessiz olması tamamen devriyle alakalı. O fanı alırsın devrini de 1000 rpmye ayarlarsan çalıştığını bile anlamazsın. Tabi devri düşürünce sıcaklık da bir miktar artacak. O fiyat aralığında zaten hem iyi soğutan hem de sessiz bir fan bulamazsın.

Peki yukardada linkini verdiğim bu ürün hakkında ne düşünüyorsun. Fan çapı biraz daha kısa ama 3 borulu.

http://www.vatanbilgisayar.com/gaia-sd1283-intel-lga775_1156_1366--amd-am2_am3-islemci-sogutucu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 18 Haziran 2015; 0:24:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fan daha kısa değil daha büyük. 12cm fan var ximatekde. Ayrıca en fazla 1500 rpm dönüyor. Eğer fanın motoru ses yapmıyorsa Cooler mastera göre daha sessiz olması lazım.
  • quote:

Fan daha kısa değil daha büyük. 12cm fan var ximatekde. Ayrıca en fazla 1500 rpm dönüyor. Eğer fanın motoru ses yapmıyorsa Cooler mastera göre daha sessiz olması lazım.

İade etmedim. Ama memnunum.

Çok sessiz değil ama çok seslide değil. Fanı ayarlayamıyorum. 2000 devir civarı dönüyor. Linux mint 17 de ve windowsta 35 derece gözüküyor. Bios ta 40 gözüküyor hep.

Ama oyun oynarken hiç değişim yok. Söylendiği gibi değil açıkcası. Performansı memnun edici. Diğerinide alıp Amd a10 a takmayı düşünüyorum. Pes oynarken işlemci fanı 7000 devire kadar çıkıyor nerdeyse.
  • quote:

Fan daha kısa değil daha büyük. 12cm fan var ximatekde. Ayrıca en fazla 1500 rpm dönüyor. Eğer fanın motoru ses yapmıyorsa Cooler mastera göre daha sessiz olması lazım.

Aylar sonra yeniden yaziyim. İyiki iade etmemişim diyorum. Seninde yazdıklarına bakarak iade etmedim. Bu fiyata alınabilecek en iyi ürünü aldığımı düşünüyorum. Sende aynı fiyata çok daha iyi bişey bulunamayacağını söylemişsin iyiki söylemişsin. Aylar sonra fan ın reklamını görünce aklıma geldi konuya geldim. Gelip bi teşekkür edeyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

quote:

Aylar sonra yeniden yaziyim. İyiki iade etmemişim diyorum. Seninde yazdıklarına bakarak iade etmedim. Bu fiyata alınabilecek en iyi ürünü aldığımı düşünüyorum. Sende aynı fiyata çok daha iyi bişey bulunamayacağını söylemişsin iyiki söylemişsin. Aylar sonra fan ın reklamını görünce aklıma geldi konuya geldim. Gelip bi teşekkür edeyim dedim.

Önemli değil. Konuyu anlamak için baştan okumam gerekti:) Sanırım şuanda da o fiyata alınabilecek en iyi soğutucu gibi duruyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

quote:

Önemli değil. Konuyu anlamak için baştan okumam gerekti:) Sanırım şuanda da o fiyata alınabilecek en iyi soğutucu gibi duruyor.

Evet aynen öyle. Hepsiburada da var. Sipariş vermeyi bi tane daha almayı düşünüyorum.

• dostum hiç bir işe yaramz o sogutucu hatta sogutucu demek bile fazla spot fan ondan iyi
    bende kullandım cakma color master zaten baglantı aparatına da bakarsan intel aparatları cok kötü ya iade ed sat yada cöpe at
    2. el de sogutu hıc bır zaman alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: omarom

dostum hiç bir işe yaramz o sogutucu hatta sogutucu demek bile fazla spot fan ondan iyi
    bende kullandım cakma color master zaten baglantı aparatına da bakarsan intel aparatları cok kötü ya iade ed sat yada cöpe at
    2. el de sogutu hıc bır zaman alma

Şuan aldım ve kullanıyorum. Öyle bir işe yarıyorki. Aşağı kattan duyulan vuv sesi artık yok. Ciddi gürültüsüde yok. Çok memnunum yani. 200 TL lik bir ürün değil nihayetinde. Ancak 5o TL ye alınabilecek en iyi soğutucu işlemcide sıcaklığıda yük altında bile iyi. Hiçbir çeşit stok fan ile karşılaştırılamaz buna eminim. Bağlantı aparatları çok iyi değil orası öyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.