Şimdi Ara

Cooler Master Seidon |120M|120V|120V Plus|120XL|240M| Kullanıcıları Klubü+İncelemeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
47 Misafir - 47 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
16
Favori
38.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F@ruk

quote:

Orijinalden alıntı: scorpion4201

H80i ledi yanmıyorsa değişim isteyin kabul edilecektir mutlaka

Bugün garantisini veren dijitaltrend ile görüştüm, bana artık biz corsair ürünlerine bakmıyoruz başka bir firma distribütörlüğünü alacakmış dendi yani mağdur mu olduk bilemiyorum.

O ne demekmiş garanti belgesinde bunların adı yazmıyor mu anlaşmaları bitmediyse bakmak zorundalar yurtdışı ile görüştünüz mü ayrıca ürünü nerden aldınız verin onlar uğraşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 26 Kasım 2013; 21:25:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

quote:

H80i ledi yanmıyorsa değişim isteyin kabul edilecektir mutlaka

Bugün garantisini veren dijitaltrend ile görüştüm, bana artık biz corsair ürünlerine bakmıyoruz başka bir firma distribütörlüğünü alacakmış dendi yani mağdur mu olduk bilemiyorum.

O ne demekmiş garanti belgesinde bunların adı yazmıyor mu anlaşmaları bitmediyse bakmak zorundalar yurtdışı ile görüştünüz mü ayrıca ürünü nerden aldınız verin onlar uğraşsın.

Yurtdışı ile görüştüm direk sıfır yollayalım diyorlar ama elimdeki arızalı ürünü onlara yollarken kargo parası baya masraflı oluyor o yüzden o işe girişmedim, yarın tekrar arayıp konuşcam olmadı satın alınan yer ile görüşcem yani bu ülkede tüketicinin pek önemi yok gibi neyse konuyu daha fazla dağıtmiyim.

• Aynen Ferman kardeşim kusura bakma konuyu işgal ettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 26 Kasım 2013; 21:45:10 >
  • Merhaba i5 3570k stock fan ile kullandığım işlemcimi 4.2 civarina çekip mümkünse 50-60 derece altında çalıştırabileceğim bir soğutucu ile değiştirmek istiyorum. Coolermaster Evo 212 almak geçiyordu aklımda lakin incelemlerini okudum fiyat olarak 50 lira kadar bir fark var ancak performans olarak ve boyut olarak da hesap edersek daha iyi bir seçenek gibi göründü gözüme Seidon120M sonrasında Corsair H60i ye baktım ancak görünmüyor stoklarda. Bazi incelemelerde çok gürültülü olduğu ve pompa sesinin rahatsızlık verdiği söylenmiş. Forumda bir arkadaşda sıvı soğutma ürünlerinin max 4 sene kullanılabileceğini sonrası çöp olacağını yazmış. Bu konular hakkında yorumlarınız nedir acaba.

Bir de öğrenmek istediğim diğer nokta Corsair R400 kasa kullanıyorum okuduğum kadarıyla montajda bir problem olmaması lazım. Peki bu ürünü alsam ve montaj etsem ve montaj edeceğim kısım da ki kasanın kendi 120MM egsoz fanını ikinci fan olarak kullanabilirmiyim radyatör'de fanların farklı olması bir sorun teşkil eder mi performans olarak bir getirisi olur mu ? Teşekkür ederim.

• @Blaukatze

Biz aslında bu olaya işlemcinin takoz çıkması diyoruz. 1,31v çok iyi bir değer aslına ve bu değer de 4,5ghz de stabil değilse demekki işlemci gerçekten takoz.

@F@ruk

Mağdur olma durumunuz yok. Dijitaltrend denen firma zaten sorunlu, ve corsairin tr ofisiyle temasa geçerseniz gerekeni fazlasıyla yapacaklardır.

@Chris Brown

Destek için teşekkürler, Link konuya eklendi.

@Scorpion4201

Ne demek dostum, şeref duyarım konuma gelmenle

@realturk

Kasa 400R ise içi ferah bir kasa olması nedeni ile montajda bir sorun çıkartacağını sanmıyorum. Çünkü abisi 500R ile hemen hemen aynı. Konunun yukarısında sormuş olduğunuz soruların cevabı yazmakta. Montaj, çift fan, uyum vs...

Ayrıca vatan stoklarında 120M mevcut, %25-30 indirimde 150-160 TL arasına gelmekte. Bu yüzden f/p ürünü olarak görülmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 27 Kasım 2013; 9:57:08 >

• Bende almayı düşünüyorum takip ediyorum konuyu.
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Bence çok beklemenize gerek yok, çünkü vatanın %30 indirimiyle alınabilir durumda birde inventus.
  • CM Seidon 120M siparişimi verdim bu gün bakalım gelince paylaşırım durumları benide ekleyebilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realturk -- 29 Kasım 2013; 11:31:44 >
  • realturk kullanıcısına yanıt
    Ürün elinize geçince incelemesini yaparsanız ekran görüntülerini buradan paylaşırsanız sevinirim.
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    orda iki tane ss var dikkat edersen biri boşta ikincisi tam yükte sen boşta olana bakmışsın :)
  • HOCAM SEİDON 120M EKLE BENİ SICAKLIK DURUMU İSE BU İ7 3770http://k1311.hizliresim.com/1h/y/v0q70.jpg nasıl iyimidir 300r kasa bütün fan slotları dolu radyatöre 2 fan takılı soğukluk garanti
  • hakandp2000 H kullanıcısına yanıt
    Sürüm farkından kaynaklı sanırım. Çekirdekler tam yükte görünüyor Core Temp' te ama prime95 te çalışan tek bir worker var. Bendeki sürümde 4 çekirdek için ayrı ayrı test işlemini göstermekte.

Montajda bir sorun oluşmuş oc siz prime testinde bu kadar yüksek olmaması gerekiyor.

quote:

@Oggy20

Ekledim. Kasa içi resimlerini de çekip eklerseniz sevinirim.

Not: Değerli forum üyeleri, kullanıcı listesine sizin talebiniz olmadan eklemeyi doğru bulmadığımdan eklemiyorum. Kullanıcı listesine eklenmesi için bir kaç tane kasa içi resimle konuya yazmaları yeterlidir. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 30 Kasım 2013; 10:05:33 >

• bugün aldım bende COOLER MASTER SEIDON 120M beklemedik yeni 140 XL olan modeli inşallah pişman olmayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 12 Nisan 2015; 14:30:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Sürüm farkından kaynaklı sanırım. Çekirdekler tam yükte görünüyor Core Temp' te ama prime95 te çalışan tek bir worker var. Bendeki sürümde 4 çekirdek için ayrı ayrı test işlemini göstermekte.

Montajda bir sorun oluşmuş oc siz prime testinde bu kadar yüksek olmaması gerekiyor.

quote:

@Oggy20

Not: Değerli forum üyeleri, kullanıcı listesine sizin talebiniz olmadan eklemeyi doğru bulmadığımdan eklemiyorum. Kullanıcı listesine eklenmesi için bir kaç tane kasa içi resimle konuya yazmaları yeterlidir. Teşekkürler

ne yani sistem sıcakmı ben soğuk diye biliyorum bu dereceleri oda sıcaklığı 27 dereceydi bunu yaparken montajı ben yaptım ilk sıvı soğutma montajımdı yani dahamı soğuk olması gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

@Oggy20

birde foto makinesi bozuk kasa içi fotorafları bu birkaç gün içinde koyamayacağım

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    @ SUPERMAN

Hayırlı olsun soğutucunuz. Ürünle ilgili düşüncelerinizi ve resimleri de paylaşırsanız sevinirim.

@ Oggy20

Ben kendi almış olduğum değerler ile kıyaslama yaptım. Kaldıki yük altında 60 C olması bile kafidir. Çünkü voltaj vererek işlemci hızını arttırıyorsunuz buda haliyle sıcaklık artısına neden olacak. Stok soğutucu ile 80 ve üzerine çıkıyor. Degerlerin ekran görüntüsünü resimlerle beraber eklersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 4 Aralık 2013; 0:48:17 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Seidon 120V modelimizin Türkiye'de satışına başlanmıştır. Gold mağazalarında mevcuttur.

http://www.gold.com.tr/cooler-master-seidon-120v-su-sogutma-cpu-sogutucusu-intel-amd-rl-s12v-24pk-r1_u
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Fiyat bence alınabilecek ölçüde makul. Umarım performansı da fiyatından daha iyidir. Kullanıcıları bekliyoruz.
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Gold çok problemli bir firma. Keske yine İnventus'a gelseydi. İncelemeler gelince ne kadar iyi oldugunu da ogreniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Gold çok problemli bir firma. Keske yine İnventus'a gelseydi. İncelemeler gelince ne kadar iyi oldugunu da ogreniriz.

CM ürünlerinde Gold ile iyi çalışıyoruz, eğer bizim ürünler ile ilgili gold tarafında bir sıkıntı olursa çözmenize yardımcı oluruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.