Şimdi Ara

cooler master sİckleflow 120mm ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2adet cooler master sİckleflow 120mm fan aldım dedim birini egzos fan yaparım diğerini kasanın yan tarafına takarım.İkisi birden çalışınca kasa uçacak sandım 1920 rpm de dönüyorlar sürekli nasıl bir ses cıkıyor anlatamam.Birini söktüm su anda egzos olan çalışıyor fanın hızını düşürme şansımız varmı yoksa iade mi ediyim arkadaşlar ? Dayanılacak cinsten değil çünkü

• Bende ayni fanlari kullanıyorum anakarta bağladım ikişer olarak 6 adet kontrol ediyorum 1100 devirde ses kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wick58

Bende ayni fanlari kullanıyorum anakarta bağladım ikişer olarak 6 adet kontrol ediyorum 1100 devirde ses kalmıyor

deviri nasıl düşürdün anakarttan 3 pin ayarı yaptım işlemci fanı düşüyor ama onlar düşmüyor ?
  • Msi gaming 3 anakart benim kartım commander yazılımı ile düşürüyorum msi kendi yazılımı

• 2 cpu 3 sys fan var sys çıkışlarına y kablo ile 2 fan toplam 6 adet fan bağladım ikişer olarak kontrol ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: wick58

2 cpu 3 sys fan var sys çıkışlarına y kablo ile 2 fan toplam 6 adet fan bağladım ikişer olarak kontrol ediyorum

Yazılımla düşürmek istemiyorum ya biostan olsaydı keşke performansı çok iyi egzos fan olarak dönsün 1900 rpm de ama yan kapaktaki de okadar dönünce kafa beyin kalmıyor belki birini verip daha düşük bi fan alabilirm teşekürler yardım için.
  • zweihanderr kullanıcısına yanıt
    Ucuz yollu fan kontrolcü al hocam daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak993

Ucuz yollu fan kontrolcü al hocam daha iyi olur.

Aynen bende bunu yaptım zalman fanmate 2 taktım teşekür ediyorum.
  • zweihanderr kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Güle güle kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.