Şimdi Ara

Cooler Master Silent Pro gold 700W mu Silverstone Strider Plus 750W 80+ Plus Silver mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KaRaSSS

quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

quote:

Orijinalden alıntı: Arbitrary

Cooler ın masterın şu an görünen zayıf tarafı ripple değerleri ki onlarda atx standartlarının dışına çıkmıyor sadece silverstone kadar iyi değil. Sapphire in üstüne 50 tl konulup cooler master alınır bence. Zaten 2-3 yılda farkı elektrik faturasıyla geri alırsınız.

alamazsiniz

Aldım bile
    Yaklaşık 245 tl ye coolermaster gold u aldım. Yassı kabloları adi izlenimi verdi ancak sessiz psu ve az ısınıyor.Eski thermaltake pure power psu ma göre ses çokaz

fiyat konusunu pek bilmiyorum ama bence gayet iyi bir secim yapmissiniz, pisman olacaginizi hic zannetmiyorum, hayirli olsun

• Coolermaster'a Seventeam ve Acbel'e PSU ürettirdikleri dönemde çok laf giydirdim bu forumda ama sanırım onlar da sonunda Thermaltake gibi doğruyu görüp adam gibi bir firmaya PSU yaptırmışlar.

CM Silent Pro Gold'lar Enhance üretimi ve Thermaltake'in PSU'larını ürettirdiği Channel Well kadar iyi bir üretici Enhance. örneğin Silverstone Strider'ların da üreticisi.

Bu açıdan bu saatten sonra bugüne kadar devam ettirdiğim Cooler Master PSU'lara her koşulda giydirme politikama resmen son verdiğimi de ilan ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: okean

Coolermaster'a Seventeam ve Acbel'e PSU ürettirdikleri dönemde çok laf giydirdim bu forumda ama sanırım onlar da sonunda Thermaltake gibi doğruyu görüp adam gibi bir firmaya PSU yaptırmışlar.

CM Silent Pro Gold'lar Enhance üretimi ve Thermaltake'in PSU'larını ürettirdiği Channel Well kadar iyi bir üretici Enhance. örneğin Silverstone Strider'ların da üreticisi.

Bu açıdan bu saatten sonra bugüne kadar devam ettirdiğim Cooler Master PSU'lara her koşulda giydirme politikama resmen son verdiğimi de ilan ediyorum

Doğru karar! tebrikler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.