Şimdi Ara

Cooler Master U3 PLUS alüminyum notebook soğutucu kampanya 99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
6.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

U3 PLUS notebook soğutucumuz Türkiye'de satışa sunulmuştur.

özellikler;
    19" notebook uyumlu
    3 adet yerleri ayarlanabilir 80mm fan, fan başına 15 cfm hava üfleme
    fan hızı ayarı
    Alüminyum malzeme
    Laptopu soğutucunun içine koyup beraber taşıyabilme olanağı

http://www.coolermaster.com/product/Detail/mobile/laptops_and_ultrabooks/notepal-u3-plus.html

satış için;

Cooler Master U3 PLUS alüminyum notebook soğutucu kampanya 99 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolermaster_Türkiye -- 9 Kasım 2013; 21:34:07 >

• U2 konusunda U3 ün 20-25 tl daha pahalı olabileceğini yazmıştınız ama U3 iki katı fiyatla geldi, ekstra 1 fan için biraz fazla değil mi , başka bir farklılığı da mı var yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.ulus

U2 konusunda U3 ün 20-25 tl daha pahalı olabileceğini yazmıştınız ama U3 iki katı fiyatla geldi, ekstra 1 fan için biraz fazla değil mi , başka bir farklılığı da mı var yoksa ?

Merhaba,

Bu farkın birkaç tane sebebi var;

birincisi U2 nin fiyatı şuan kampanya olduğu için çok düşük. Ben size aradaki farkı yazdığımda u2 fiuatı 90 civarıydı.

diğer faktörler ise u3 ün normalde u2 den pahalı olması, farkları u3 de 1 fan fazla olması, alüinyum yüzeyin daha büyük olması ve u3 de fan kontrolcü olması. u2 17" , u3 19" e kadar destek veriyor.
  • cevap için teşekkürler en kısa zamanda alıyorum U3 +
  • U3 PLUS notebook soğutucumuz Ebrar Bilgisayar'da KAMPANYADA, sadece 99 TL !!

Alüminyum, yeri değiştirilebilir 3 adet 80mm fan, kablo toplama yuvaları, 19" e kadar destek.

• ürünü bugun n11.com dan 89 tl ye aldım kısmetse salı günü elime geçer diye düşünüyorum ürün elime geçtiğinde hasarlı bozuk vs çıkarsa ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin55bafra

ürünü bugun n11.com dan 89 tl ye aldım kısmetse salı günü elime geçer diye düşünüyorum ürün elime geçtiğinde hasarlı bozuk vs çıkarsa ne yapmalıyım

Herhangi bir üründe yapacağınız şeyleri yapmanız lazım, hasarlı olursa kargoyu almayın, bozuk çıkarsa Avenda ile görüşün. her türlü sorun i.in Avendayı arayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam soğutucu kargodan teslim aldım eve geçince hemen takıp performas denemesi yapacaktım fakat 2 fanı gayet sağlam bir şekilde yuvaya oturttum diğerini oturtamadım çünkü eğri duruyor fan oturmuyor yuvaya düzgün bir şekilde bu sebebten ürünü aynısıyla değişmek istiyorum uzun zmandır beklediğim ürünü bu sekilde olmadı canımı çok sıktı cevabınızı bekliyorum
  • merhaba bu soğutucudan almak istiyorum fakat stokta olan bir yer bulamadım yardımcı olurmusunuz
  • kullanan varmı yorum almak isterim :)
  • bende ürünü arıoyorum kaç haftadır ama Türkiye'de hiç bir yerde bulamadım satışı olmayacakmı acaba birdaha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiernian

bende ürünü arıoyorum kaç haftadır ama Türkiye'de hiç bir yerde bulamadım satışı olmayacakmı acaba birdaha?

Merhaba,

U3 plus bir süre için stokta kalmadı ama yeni parti şuan yolda geliyor, yakında stoklarda olacak, geldiği zaman duyuru yapacağız.
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler beklediğim haberdi:)
  • Ürün hala gelmedi mi? Ne zaman geleceği belli mi? Dell Inspiron N5010 için başka bir ürün tavsiyeniz olabilir mi?

Teşekkürler @Coolermaster_Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemtr

Ürün hala gelmedi mi? Ne zaman geleceği belli mi? Dell Inspiron N5010 için başka bir ürün tavsiyeniz olabilir mi?

Teşekkürler @Coolermaster_Türkiye

yakında gelecek. Notepal XL veya Cm Storm Sf17 önerebilirim.

http://www.donanimarsivi.com/cm-storm-sf-17-incelemesi/

Dailymotion
    Cooler Master NOTEPAL XL İncelemesi - Dailymotion Video
    http://www.dailymotion.com/video/x1k4sa2_cooler-master-notepal-xl-incelemesi_tech

• quote:

Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

U3 PLUS tekrar stoklarda..

http://www.sanalmarketim.com/cooler-master-r9nbcu3psgp-gumus-notepal-u3-plus-19-notebook-sogutucu/p_51528/

Teşekkürler sonunda :)
  • Ben de laptopunu değiştirenlerdenim.Satellite l50-a1-ff için bu soğutucuyu önerirmisiniz yoksa diğer marka ve modellere mi yöneleyim?

bir de fanların yerlerinin değiştirilebilir olması ürünün dayanıklılık ve ömrünü olumsuz yönde etkilemiyor mu kullananlardan geri dönüşüm alamıyoruz pek.
  • quote:

quote:

http://www.sanalmarketim.com/cooler-master-r9nbcu3psgp-gumus-notepal-u3-plus-19-notebook-sogutucu/p_51528/

ŞU Saat itibari ile Cooler Master R9-NBC-U3PS-GP Gümüş NotePal U3 Plus 19" Notebook Soğutucuyu sipariş verdim sanalmarketim.com dan hayırlı olur inşallah. :) Bilgisayarım Modeli Lenovo y510p SLİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can5753

quote:

quote:

ŞU Saat itibari ile Cooler Master R9-NBC-U3PS-GP Gümüş NotePal U3 Plus 19" Notebook Soğutucuyu sipariş verdim sanalmarketim.com dan hayırlı olur inşallah. :) Bilgisayarım Modeli Lenovo y510p SLİ.

hocam benim ürün y570 notepal u2 kullanıyorum, bilgisayar sıcaktan ölebilecekken öldürmüyor ama bilgisayara ciddi bir faydası da yok.
    Zorladıgımda çok rahat işlemci gpu 95lere çıkabiliyor, performans 80 85 üstü sonrası zatne dibe vurmaya başlıyor.

ALternatif yada bu ürünün katkısı olacagı konusunda tavsiyeniz var mi?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.