Şimdi Ara

Cooler master v8 mi Sunbeam core-contact mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar Sessizlik ve iyi soğutma için hangisi daha verimli olur karar veremedim. CPU amd x4 955 BE kasa Cooler master rc-692 mid tower anakart Msi 870a-g54. Sunbeam CCF 72 tl cooler master v8 126 tl. Yardımcı olabilirmisiniz?

• Eğer çok fazla overclock yapmayacaksanız sccf çok rahat yeter.Bendede aynı işlemci ve soğutucu var gayet memnunum.Fanınıda sonuna kadar açmadığınız sürece duyulmayacak kadar sessizdir.
  • Sunbeam işinizi fazlasıyla görecektir.. 50-55'in üzerine çıktığı az olmuştur 3.5ghz OC'lu x3 720 ile (stock 2.8ghz). Ki kasa içi soğutmam da bir o kadar kötü.. Sessizlik konusunda da başarılıdır..
  • Arkadaşlar geçen hafta sunbeam core contact Freezer aldım monte ettim sıcaklık değerlerinde bir problem yok ancak bana kalırsa sesli çalışıyor kasada sadece fanının gürültüsü duyuluyor sanırım bir yerlerde hata yapıyorum ama neyse araştırıyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: altan_k7

Arkadaşlar geçen hafta sunbeam core contact Freezer aldım monte ettim sıcaklık değerlerinde bir problem yok ancak bana kalırsa sesli çalışıyor kasada sadece fanının gürültüsü duyuluyor sanırım bir yerlerde hata yapıyorum ama neyse araştırıyorum şimdi

fanı tam devirde biraz gürültülü. fanın 3pin bağlantısını anakarta takıp fan hızını biosdan ayarlarsanız ses açısından rahat edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fundin -- 20 Ocak 2011; 0:12:51 >
  • bu pek iki iyi alternatif olarak durmuyorlar biri 70 lira diğeri 120 lira
    bu ürünlerden ikisinide önermem şu alttaki ürünü bir değerlendir derim
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-ultra-120-extreme-rev-c-amd-intel-islemci-sogutucusu.html 95 lira
    20-30 liralık süper sessiz ve performanslı bir fan aldın mı tamamdır
  • Eet bende düşündüm ultra extreme rev-c almayı ama birde fan ekleyince işin içine fiyatı nerdeyse silver arrow kadar oluyor. Birde açıkçası ben süper sessiz ve performanslı fan bulamadım. Ya sessiz düşük cfm yada sesli yüksek cfm ikisini birleştiren fan biliyorsanız paylaşaırsanız sevinirim. Çünkü 2 adet daha 140mm fan almayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.