Şimdi Ara

Cooler Master X6 kasadan taşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD Fx-8350 işlemcim var, fanı bozuldu Cooler Master X6 aldım taktım ama kasadan taştı, yan kapağı kapatamıyorum, üstelik kasanın arka tarafına konulan bağlantı aparatını bile zar zor ittirerek yerleştirdim. Kasada buna uygun boşluk yapmamışlar boşluk çok küçük. Yeni bir kasa almak istiyorum, şöyle büyük, ilerde sistemi baştan kursam da kullanabileceğim, parçaları takıp çıkarırken işkenceye dönüştürmeyecek büyük bir kasa almak istiyorum.

Ekran kartım da GTX 780, takarken çok zorlandım alandan dolayı. İşlemci fanı aynı zamanda 1 tane ram slotunu kapatıyor ve PSU'dan da kabloları kasa içi dolaştırırken çok zorlandım.

Önerilerinizi bekliyorum, fiyat önemli değil. Teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknamebulamadim -- 4 Mayıs 2015; 17:30:03 >

• En fazla ne kadar verebilirsin bunu belirtirsen daha iyi olur.
  • Al bir corsair 400r dünyalar senin olsunda tayfn1907 haklı en fazla ne kadar verebileceğini belirtmen gerek :)
  • 400-500 tl ye çıkabilirim. gerekliyse 600 de veririm. yani amacım bi kasa alıp bi 5 sene kullanmak, diğer parçalar dğeişse de kasa hep dursun, alan vs sorunu yaşamayim.

Dark X marka bi kasa aldım 180 e boşa gidecek mesela kullanamıyorum. O yüzden 600 e de çıkabilirim.

Corsair 400R iyiymiş. Başka tavsiyeleriniz varsa onları da incelemek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknamebulamadim -- 4 Mayıs 2015; 23:47:15 >
  • 400R kullanıyorum güzel kasadır . Malzeme kalitesi ve genişliği olarak tavsiye edebilirim . İhtiyacınıza göre 9'a kadar fan takabilirsiniz .

• Corsair Air 540
  • Air 540 tam istediğim gibiymiş. Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar.

Bir de yeni konu açmama gerek var mı bilmiyorum, bu soğutucu anakartın 2 tane ram slotunu iptal etti. Ben ram almayı da düşünüyorum. Anakartların boyutlarını değişiyor mu ya da nasıl buna uyumlu geniş bi anakart bulabilirim? AM3+
  • nicknamebulamadim N kullanıcısına yanıt
    540i sevdiysen haf xb evo'ya da bak bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nicknamebulamadim N kullanıcısına yanıt
    Şuan kullandığın anakart modeli nedir birde kasanın içini çekip atarmısın buraya soğutucuyu.
  • MSI 990FX-GD65 model anakart kullanıyorum. Resimleri de ekledim

https://drive.google.com/file/d/0ByTM77wL5LWCQ25zSzBnbG9yd3c/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0ByTM77wL5LWCLWZ6b3JHazVOeXM/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0ByTM77wL5LWCWmk5dlNGNkp1TEk/view?usp=sharing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknamebulamadim -- 6 Mayıs 2015; 21:11:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknamebulamadim

Air 540 tam istediğim gibiymiş. Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar.

Bir de yeni konu açmama gerek var mı bilmiyorum, bu soğutucu anakartın 2 tane ram slotunu iptal etti. Ben ram almayı da düşünüyorum. Anakartların boyutlarını değişiyor mu ya da nasıl buna uyumlu geniş bi anakart bulabilirim? AM3+

Low profile ram alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elindeki ram modeli nedir tam olarak? 2 slot kapatması kötü olmuş soğutucunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknamebulamadim

http://www.hepsiburada.com/liste/corsair-value-8gb-1333mhz-ddr3-ram-cmv8gx3m1a1333c9/productDetails.aspx?productId=bd304455&categoryId=47

bu mu mesela? uymama ihtimali yok dimi %100 olur yani

Ondan daha inceler var hocam

Onları kast ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -ForeverY- kullanıcısına yanıt
    Bildiğim sitelerde bulamadım acaba önerdiğiniz bi yer var mı bu ramleri satan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.