vatanın 25. yıl kampanyasından sistem topladım kasa olarakcooler master 380 watt olanını aldım.Sistem sorunsuz çalışıyor fakat kasanın psu fanı çalışmaya başladıktan 3-4 dakika sonra rahatsız edici bir ses düzeyine çıkıyor. Bu kasayı orjinal psu ile kullananlardan yardım almak istiyorum sorun hepsindemi mevcut yoksa banamı has. eğer bana has ise psu fanı değiştirerek çözülebilirmi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kasa rehberi üst konusuna keşke göz atsaydınız. Her kullanıcı aynı sorundan bahsediyor. Size özel bir durum yok. Fanı değiştirerek bu sorunu giderebilirsiniz tabi ürünün garanti dışı kalacağını bilmeniz gerekir.
kampanya günü olduğu için çok fazla alternatif değerlendiremedim garantisinikullanmayı düşünmüyorum neticede aynı psu verilecek .peki fanı değiştirdiğimde bir sorun oluşurmu asıl merak ettiğim bu. cvp için teşekkür ederim ayrıca.
o power supply maalesef çok fazla ses yapan bir fana sahip , psu ile oynamak biraz sakıncalıdır fakat onun fanını değiştirenler ve resimli anlatanlar vardı , ama bana kalırsa yapacağın en güzel iş yeni bir psu almak olur , bende cooler master centruion 5bs kasa aldım ve aynı power supply'dan vardı en fazla 3 gün dayanabildim gürültüsüne
psu fanını termaltake in ayarlı bir 80mm lik fanıyla değiştirdim sorunu çözdüm... teşekkürler yorumlarınız için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme