Şimdi Ara

Coolermaster 600w psu Ekran kartımı yaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba cuma günü 450 w olan psumu değiştirmek için vatandan coolermasterin 600w lık psu sunu aldım ve satış elemanına sistemimi söylediğimde bana bunu önerdi

açıkçası powerı sisteme kendim bağladım ve bu konuda fazla tecrübeli değilim ancak içinden çıkan iki tane 6+2 kabloyu ekran kartıma taktım ve çalıştırdığımda birden bire taktığım yerden dumanlar çıkmaya başladı ve sistemi hemen kapattım

neden böyle birşey oldu anlamadım arkadaşlar bana gerçekten yardımcı olursanız çok sevineceğim

Sistemim
    AMD PHENOM II X4 925 2.8GHz 8MB 940p İşlemci
    GİGABYTE MA790XTA-UD4 AMD790X DDE3 Lan+SATA2 16X Anakart
    His 1 Gb Ati 4890 Turbo GDDR5 Pci.ExpE HDCP Dual Dvi 256Bit Ekran Kartı (YANDI)
    2*2GB DDR3 1333MHz CL9 KINGSTON RAM

ve ayrıca ati 7850 almayı dusunuyorum sistemim kaldırır mı yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahather -- 6 Mayıs 2013; 7:22:39 >

• Geçmiş olsun, ya PSU'da bir sorun vardı ya da bağlantılarda bir yanlış yaptınız ikisinden biri.

Ayrıca Ekran Kartı belkide yanmamıştır, duman gelmiş olabilir ama başka bir kasa da deneyin.
  • başka bir kasada da denedim bu sefer alev aldı :) sanıyorum gitti tamamen

acaba psuda nasıl bi sorun olabilir vatana gidip geri götürsem ne diyebilirim
  • psu yu orada bir sistemde denettir. Kasama taktım ekran kartım yandı de bunu kim karşılayacak psu yu değiştirmek corsair cx 600 almak istiyorum de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

psu yu orada bir sistemde denettir. Kasama taktım ekran kartım yandı de bunu kim karşılayacak psu yu değiştirmek corsair cx 600 almak istiyorum de.

hocam peki 7850 için ne düşünüyosunuz benim sistem kaldırır mı bu kartı biraz bilgilendirebilir misiniz cx 600 daha mı iyi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahather -- 6 Mayıs 2013; 11:15:19 >
  • beyler allah askına yardımcı olun :( çok kötü bi durumdayım
  • 150 tl civarı olması lazım cx 600 kesinlikle öneririm 0 ses ile çalışıyor 7850 yi cf yapsan bile yeteceğini düşünüyorum hatta. 7850 alacaksan ikisini sorunsuzca kullanırsın

şunu farkettimki işlemcin ile 7850 gibi bir ekran kartını tam verimle kullanamazsın bunu da göz önünde blundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 6 Mayıs 2013; 11:48:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD3870 için 390watt PSU?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

150 tl civarı olması lazım cx 600 kesinlikle öneririm 0 ses ile çalışıyor 7850 yi cf yapsan bile yeteceğini düşünüyorum hatta. 7850 alacaksan ikisini sorunsuzca kullanırsın

şunu farkettimki işlemcin ile 7850 gibi bir ekran kartını tam verimle kullanamazsın bunu da göz önünde blundur.

peki kasma falan yaşatmaz di mi bana oyunlarda arma 2 nin dayz modunu oynuyorum
  • 7750 ya da 7770 gibi bir kart al kullanırsın çok fazla performans kaybı yaşatmaz sanırım sadece parana yazık olur. bu iki karttan birini al işlemciye biraz o.c yap tamamadır. bu işlemci o.c olur olmaz orası hakkında pek bilgim yok yalnız amd hiç kullanmadım
  • quote:

7750 ya da 7770 gibi bir kart al kullanırsın çok fazla performans kaybı yaşatmaz sanırım sadece parana yazık olur. bu iki karttan birini al işlemciye biraz o.c yap tamamadır. bu işlemci o.c olur olmaz orası hakkında pek bilgim yok yalnız amd hiç kullanmadım

hocam peki en son çıkan oyunları oynayabileceğim bi kart önerirmisiniz parana yazık olur derken neyı kastettınız anlamadım
  • HD 6790 alın Vatan dan.
  • yani 400 lira verip en ucuzunu kastediyorum 7850 alırsın ama onu 400 liralık kullanamazsın işlemci yüzünden en basiti bu şekilde 6790 alabilirsin arkadaşın dediği gibi daha ucuzdur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.