Yukarıdaki 2üründen hangisini önerirsiniz?Veya önerebileceğiniz çok sessiz bir psu varmıdır.
kastettiğin high power modeli coolmax 400w ise ben de kullandım ses problemi yaşamadım ama kasa içi havalandırman kötüyse her aşırı ısınan güç kaynağı ses yapacaktır. sistemini (sadece kasa, işlemci, ekran kartı) bir yazabilir misin, bir de kasanda kaç fan takılı?
Merhaba;
Aerocool M40 kasam var.Bu psu kasa'nın üzerinde geldi.modelini baya araştırdım ama boyle bir ürün yok piyasada.sanırım highpower Aerocool için özel üretmiş bunu. Dfi Lanparty jr t2rs anakart Q8400 işlemci 128mb ekran kartı
Güç kaynağının arkasına elini koyduğunda gelen hava sıcak mı? M40 kasanın içinde tek fan var yanlış hatırlamıyorsam. Eğer güç kaynağı dışarıya sıcak hava üflüyorsa öncelikle kasa havalandırmasını iyileştirmen gerekebilir. Daha fazla fan takma imkanı varsa belki fan ekleyebilirsin veya güç kaynağının hava almasını engelleyecek bir sıkıntı var mı diye bakabilirsin. Bu tip kasalarda iyi havalandırma ile sessizliği birleştirmek biraz güç olabiliyor.
2 tane daha fan'ım var.ama ben genede değiştirmek istiyorum sesli cok.hangisini önerirsiniz?
Silent Pro M500 de kaliteli bir tercih olacaktır. Cooler master'ın extreme power serisi dışındaki modelleri gayet yeterli kalitede ürünler.
bu psu için sıkıntılı diyorlar.Yani sorun yaşayanlar varmış.Fatality kullanan arkadaşlar memnunmu fatality'den?
Tabikide OCZ. Hem modüler, hem çok sessiz 12V1: 25A 12V2: 25A 12v hatları böyle bilginize
ocz
Ben senin yerinde olsam güç kaynağımı aldığım yere gönderirdim teknik hizmet için. Sessiz diye satılan bir ürün ses yapıyorsa ürün garanti kapsamında değiştirilmeli bence.
quote:
Orijinalden alıntı: KingTheodon
Ben senin yerinde olsam güç kaynağımı aldığım yere gönderirdim teknik hizmet için. Sessiz diye satılan bir ürün ses yapıyorsa ürün garanti kapsamında değiştirilmeli bence.
Sessiz göreceli bir kavramdır, orda ki adamda bana göre sessiz der sende hayır sesli diyemezsin.
Bunu almadan önce düşünücekti...
Elektronik ürünler de sessizlik göreceli olmakla beraber için de ki komponentlere de bağlıdır dostum. Örneğin güç kaynağının için de teknik detaya girmeden özetliyeyim pfc devresini kontrol eden ve üzerinde bakır tellerin sarıldığı seramik bir nüve vardır. Söz gelimi bu nüve çok kaliteli kullanılmadıysa ve bu nüve aşırı ısıdan çatladıysa (çünkü güç kaynağını üreten süper çinliler sessiz olsun diye fanı olması gerekenden daha yavaş bir hızda döndürür) güç kaynağı ilk alındığı gün kü gibi değildir çünkü tiz bir ses çıkartmaya başlar. Bu sorunlar en çok zamanın eski Taganlarında vardı. O zamanlarda da bilen bilmeyen herkes bir alan bir almayan pişman hesabı taganları övmüş övmüş bitirememiş ardından tüm taganlar "takan" misali herkesin eline patlamıştı. İyi niyetli dijital Trend olmasa (dijital trend daha sonra tagan distribütörü olup batan distribütörün mağdur ettiği insnların karşılıksız psularını değiştirmişti o mağdurlardan çok arkadaşım vardı)birçok kişi daha yanacaktı. İsteyen aratsın taratsın konuları bulsun. Uzun lafın kısası seninle sabaha kadar da zevkle çene çalarım ama, yurdum insanı verdiği paray bu kadar çabuk sokağa atmamalı. Parasının hakkını sonuna kadar savunmalı. Garantiye yollayacak ve hakkını savunacak madem sessi diye aldı ; madem aradan bir zaman geçiyor ve artık sessiz olmadığını düşünüyor demek ki teorik olrak önceden var olan sessizlik kavramı arkadaş için daha fazla geçerli değil
arkadaslar kasanın üzerinde gelen psu bu.Adamlar bana bu kasnın içindeki psu cok sessizdir bunu tercih edin demedi.ben kendim aldım ve şuanda psu'dan memnun değilim bukadar.OCZ iyi diyorsunuz yani?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme