Şimdi Ara

COOLERMASTER RS400-PSAP-J3 400W + LCD Monitör Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar COOLERMASTER RS400-PSAP-J3 400W bu psu yu birde Lcd moniötör almak istiyorum.
    Sistemim;
    P4 2.8 Ghz İşlemci
    Ati 256 Mb 9550 Ekran kartı
    1024+768 Kingston Ram
    160 GB Hdd
    Bu sisteme COOLERMASTER RS400-PSAP-J3 400W bu psu yu alsam zararı olurmu birde bu sisteme en fazla kaç inç monitör alsam görüntüyü bozmaz rahat oyun oynayabilirim. Monitör tercihim 20+ inc düşünüyorum. Sizdende bir danışmak istedim. Herkese Teşekkürler.

• psu yu almanızının hiç bir zararı olmaz.fakat rahat oyun oynamak istiyorsanız sistemizi yenilemeniz gerekir kanımca. ekran kartı da daha iyi birşey almanız gerekir.
  • Agp Olarak bu sisteme takabileceğim en yüksek kart hangisidir.
  • bunu dahili bileşenler bölümünde ekran kartı kategorisinde sorarsanız daha iyi cevaplar alırsınız muhtemelen. ekran kartı çok da yakın bir konum olmasada siz çok iyi bir kart taksanız bile işlemciniz dar boğaz yapacaktır.

edit : işlemcinizin 478pin olduğunu varsayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldigo -- 21 Şubat 2011; 22:40:13 >
  • peki çok saol son sorum bu ekran kartına takabileceğim max. inç kaçtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan289

peki çok saol son sorum bu ekran kartına takabileceğim max. inç kaçtır

herangi bir ekran kartına herangibir boyutta monitör bağlayabalirsiniz monitörün boyutunun ekran kartıyla alakası yoktur.Eğer iyi bir görüntü kalitesi istiyorsanız iyi bir ekran kartı ve ekran kartını stabil çalıştırabilecek iyibir psu ya ihtiyacınız var
    Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.