Şimdi Ara

Coolrunner Rev C 35 TL ve dahası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar ürünleri neredeyse aldığım fiyata veriyorum sadece kutu açıldı kırık vesaire olmasın diye kontrol edildi temiz bir şekilde hiç açılmamış gibi yerine koyuldu(kutularında bile hasar yok) hiç bilgisayara dahi bağlanmadı aşağıdaki ürünler.ürünleri alırken 2şer tane aldım bunlar fazlalık ondan satıyorum.
    Kesinlikle şu fiyat vesaire yorumları istemiyorum teker teker bu arkadaşları terslemek ve gerekirse üzmek öncelikli vazifemdir.Bu işleri yeterince uzun zamandır yapıyorum yeni yetmelerden fiyat öğrenecek değilim

1-Coolrunner rev c -50>Fiyat 40 >35 TL oldu(kesinlikle Orjinal son versiyon ve aldığımdan ucuza veriyorum)-Son 3 adet

2-Probe 3 -Yurtdışında 10pound+Kargo -BENDE 40TL
    Orjinal antistatik poşetinde,poşeti açılmadı

3-12V DC 4-Pin Molex External Power Supply Adapter-Yurtdışı satış fiyatı 13pound(kargo dahil)Türkiye priziyle birlikte bende 30TL -Ürünlere güç sağlamak için-Xboxın kasasını güç için kullanmak pek tavsiye edilmiyor kendi kasanızı kullandığınızda da devamlı kasaya yakın tutmanız gerekiyor bütün alet edevatı ama bu adaptör sayesinde priz olan heryerde çalışabilirsiniz.Mobilite açısından çok avantaj sağlar

4-Ck3 XT ADAPTER-30 TLBu ürün kasadan molex ile güç almanıza yarar ve ayrıca sata portuna ulaşmak için her seferınde tak çıkar gerek olmadan bır kez bu ürün ile sata kısmını bağlıyorsunuz artık kasanızın ön tarafında bir sata bağlantınız oluyor

Pmden ulaşınız
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 7 Ağustos 2012; 11:00:19 >

• coolrunner rev c eklendi yurtdışıyla aynı fiyata 50 TL
  • BU İŞLERE İNANILMAZ ZAMAN AYIRAN VE KAFA YORAN BİR ARKADAŞ BİLGİSİNDEN FAYDALANIN DERİM

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 10 Temmuz 2012; 15:54:11 >
  • pm.
  • Pm
  • Fiyatlar güzel. Türkiye'de bu fiyatlara bulamazsınız.
    İhtiyâcım olsaydı alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok uğraştım ama profesyonel karıştır kurcala mantıugıyla yapılan bit işlem bu rgh gerçekten üst düzey elektronik bilgi gerektiriyor bu fiyata kaçırmayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel TR

Çok uğraştım ama profesyonel karıştır kurcala mantıugıyla yapılan bit işlem bu rgh gerçekten üst düzey elektronik bilgi gerektiriyor bu fiyata kaçırmayın derim

Evet bu işlem cd yazmak gıbı degıldir, mutlaka cıddı araştırma gerektırır

Alet edavatınız yoksa edınmek gerekır

Bu coolrunner ı Alıp ıstedıgınız yerde taktırabılırsınız avantajı da ucuz bır glitch cıhazı yerıne cıhazınızada kalıtelılerı bır cihaz monte ettırmıs olursunuz

Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.