Bildirim
Cooltek 3.5' 4 Kanal Fan Kontrolcüsü montaj yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayrıntılı 4 5 tane resim koysaydın yardımcı olabilirdik. ( Nereye takacaksın hangi fanlara takacaksın kabloların uçlarını vs.. gösteren resimler. ) -
montaj derken baglantıları yapabilirim sanırım ama benim asıl sorunum kontrolcüyü ön panele takmakta xigmatek asgard 382 kasa kullanıyorum ön panelde 5.25 lik boşluklar var ve kasayı aldıgımda bunun 3.5" boşluk olanındanda verdiler ben taktım fan kontrolcüyüde o panele oturttum burda da sorun yok fakat sabitleyemiyorum.yine kasayı aldıgımda verilen plastik parçalar var bunlarımı kullanmam gerekiyor cünkü vidalıcak bir yer yok.sorunum bu yardımcı olursanız cok sevinirim gerekirse fotografta atabilirim ..şimdiden teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X