Şimdi Ara

Cooltek Fan Titreşim Önleyici - 120mm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda sessizliği sağlamak istiyorum titirşimden kaynaklanan fan gürültüsünü önlemek için bu ürünün Cooltek Fan Titreşim Önleyici - 120mm faydası olurmu?

http://www.sanalmarketim.com/urun/fabb51daf07951455e74046673c3ca0f/COOLTEK-Fan-Titresim-Onleyici---120mm

• Bunun yerine titreşim önleyici vida almak daha mantıklı geliyor
  • Ben kullanıyorum ama kullandığım fanlar noctua olduğundan farkını anlamıyorum. Buna verilecek para fan parasına eklense kaliteli, titreşimi az olan fan alınır. Titreşim önleyici vidalar daha ucuzlar ve bence de bunun yaptığı işi yapıyorlar ama çok dayanıksızlar. İtina ile çıkarıp takmak gerekiyor yoksa kopuveriyorlar.
    Kasayı bilgisayar masasında kullanıyorsanız titreşim önleyici ayaklar fark hissettiriyor ama o da para verilmeden halledilebilir sonuçta. Silikon desteğe en çok ihtiyaç duyan donanım ise, kesinlikle hdd.
  • bence bu tür şeylerin fazla bir etkisi olduğuna inanmıyorum . yeni bir fan al yada titreşime neden olan fanın voltajını düşür heleki egsoz fanını neden 12 voltla çalıştırdıklarını hiç anlamıyom bence kasa fanları işlemci ve ekran kartı hariç diğer fanların 7 volt ile beslenmesi yeterli oluyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varan22 -- 27 Ocak 2011; 17:25:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.