güzel komik ama bence bu senin kendi uydurduğun bişeydir yokds öle bi adamın ne işi var int de ama yinedenn güzel
komik insan mubarek olunca oyun moyun tiklamaz iste adam A$mi$ boyle $eyleri
komik insan mubarek olunca oyun moyun tiklamaz iste adam A$mi$ boyle $eyleri
quote:
Orjinalden alıntı: vatman2
Simdi yeniden cafedeyim...Daha deminCocuk da yanimdaydi...Ona Char kurdum...Bi komedi daha....Konusmalar Söyle: Ben:Gel sana adam kuram O:Ben gavur oyunu oynamam
B:herkez oynuyo ama bak...demekki günah deil O:Peki peki (Char begendiriyorum...) B:büyücü mü , bıçakcı mı , savaşçımı , yoksa bu mu(priesti gösteriyorum) O:Dinimizce büyü günah kılınmıştır B:O büyücü degil ben sana yanlış söyledim mage dicektim O:O ne B:büyücü iştee O:ben onddan olmam (Bu sırada kadın priest i begendiricem) B:bu karı nasıl? O:Güzzel B:öyle degil bundan olcanmı O:ne diyosun? B:öyle değil yaa O:Hee olurum (Char kurduk en sonunda...Oyuna girdik...Moradonda...) O:gel şuraya gidelim(bulcanlari gösteriyo) B:sen onları kesemezsin O:keserim keserim (tek bulcana daldi digerleri de daldi buna) O:vurmayin arkadan vurmayin kafirler B:dedim sana ölürsün(kahkayayi bastim) O:öldümmü ben? B:yok aksam namazina yattin O:aaaa bak sevdim güzelmis bu oyun B:Zuahahahahahahhahahaha Adam oyunun icinde namaz oldugunu gercek sandi yaa...Bi de ciddi ciddi sevdim diyo...Töbe tööbeeee...
YAZIKLAROLSUN SENİN YAŞIN KAÇ???
TAMAM EĞLENİYOSUN AMA.... BUNA KURANI VEYA NAMAZ GİBİLERİ... KARIŞTIRMA
yalan ewladım yalaan
yalan gibi geliyo ama komikk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme